2013. március 6., szerda

8.4 kijött!

Forrás: http://worldoftanks.eu/news/6288-version-84-be-released/


Teljesen új britt TD ág, új szovjet prémium TD, új német könnyű tankok, újradolgozott pályák.... :)

Britt TD-k:
Így van, teljesen új TD ág lett adva a britt fához. 10 új jármű került be, amit vagy az elejétől lehet fejleszteni, vagy a nehéz ágból átcsatlakozni. Vezess olyan erős járműveket, mint az A39 Tortoise és hozz pusztulást ellenfeleidre.

Itt van pár kép róluk.


Új prémium szovjet TD - SU-100Y
A szovjet fejlesztési ág egy új jövevénnyel bővült az erős SU-100Y TD formájában. Ez a jármű hatalmas, és nagyot üt, és több mint képes felvenni a harcot a legnehezebb ellenfelekkel a harcmezőn. Prémium jármű.




Három új német könnyű tank
Németország is erősítést kap három könnyű tank formájában. Miért ne mennél el egy körre a Panzer I -el? Vagy csinálj egy körutazást a Panzer II Ausf. G -vel és intézd el stílusosan az ellenfeleidet. 



Négy térkép újradolgozva
Folytatódik a pályák újradolgozása a legfrissebb kinézetre és renderelési stílusra. Ezúttal, a Steppes, Fisherman's Bay, Ensk és Live Oak lettek "kezelve".

Új oktató rész
A legújabb játékosainknak akartunk kedveskedni. Így egy teljesen új oktató mód  került a játékba, ami lefedi a tank irányítását, a lövés mechanikát, és alap harctéri taktikákat.


(Akiknek a szerver frissítés ideje alatt prémium acc-juk van, azokat természetesen kompenzálják a szerverfrissítés alatt kiesett időért.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése