2015. október 25., vasárnap

21/10/2015 & 22/10/2015


- A 10.0 teszt újabb köre valószínűleg a héten elkezdődik
- Storm megerősíti: a Chieftain sorsa már el lett döntve. Chieftain nem fog megjelenni mostanában, sem a 10.0-bán, sem a 10.1-ben. WG majd bejelenti amikor közeleg a a berakásának időpontja.
- a Panzer 58 nem tud majd lőni a másodlagos 20mm-es automata-lövegből
- a statisztikák alapján, a  HD T110E5 nyerési mutatója egekbe tört az orosz szerveren 49%-ról 52,6%-ra, lehetséges, hogy nerfelni fogják, a fejlesztők megnézik.
- Storm megerősíti: a "kiszivárgott" Kínai és Japán TD ágak hamisak, nem kerülnek be
- T-22 sr. nem kap prémium státuszt

- Storm megismétli, hogy a Chieftain sorsa több "átgondolást" igényel
- Storm "imádja a WoT-ot és jobbá akarja tenni"
- semmi új nincs az új 10.0-ban a korábbi technikai teszttel összehasonlítva Storm elmondása alapján, csak egy halom hibajavítás
- Storm nem mondhatja el, hogy az "ingyen" FV4202 miért Januárban jön (értsd, meg van neki tiltva marketing tervek miatt)
- Storm nem tudja, hogy mik lesznek az FV4202 feltételei, nem vett részt a döntéshozatalban, de egy másik fejlesztő megerősítette, hogy vagy képességre alapoznak, vagy valamilyen maratonra
- a 10.0, az FV4202 (a prémium is) ideiglenesen ki lesz véve a játékból
- a 10.0 tesztben, az új játékosmutató alapú elrendezés még nem működik, javítva lesz
- a Cseh tankok még idén kijönnek, ha semmi rossz nem történik
- jelenleg nincs terv az ezüst és XP bevétel növelésére a magasabb szinteken

2 megjegyzés:

  1. "- jelenleg nincs terv az ezüst és XP bevétel növelésére a magasabb szinteken "
    És alacsonyabb szinteken? Érezhetően megcsapolták a kredit szerezhetőségét a játékban. Lásd régi +200% kredit, vagy napi 300k kredit minden nap egy hónapon át, stb...Amellett, hogy a tankok se hozzák a régi mennyiséget véleményem szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az olyan akcióknak amiket te emlegetsz más célja van. Méghozzá a játékosok megtartása. Sok ember normál esetbe nem ülne már le, belefáradt a játékba ( ez teljesen természetes, hiába más minden csata ). Ez a WG-nek minden csak nem jó, még akkor is ha az illető nem költött a játékra semmit. Amikor már drasztikusan magas a csökkenés jönnek ezek az akciók. 30-40 meccsel teljesíthető de ezzel legalább 1-2 órára gép elé szegezi a játékost ( mert megcsinálja, mert arany, mert kreditet meg ilyeneket kap ). A nemrég felkapott arany és prémnap osztogatás is ezt szolgálja. Megtartani az embereket ( sőt akár visszahozni ) míg kijavítják a játék hiányosságait vagy míg el nem készül valami újdonság ( egy új ág, vagy drasztikus játékmenet változás ). Ez nem új dolog, minden MMO játékban így van ez. A wargamingnek nem érdeke normál esetben hogy te túl sok pénzt szerezz ( vagy aranyat ) gyakorlatilag ingyen. Neki az a célja hogy ezt játékkal érd el, vagy ami nekik még jobb fizess érte. Ezért nincsenek eleresztve a tankok ha bevételről van szó. A magas szint pedig ráfizetés, de főleg azért mert ha nem az lenne nem játszanának annyian a kicsikkel.
      Ezeket a Wargaming maga is elismerte többször.

      Törlés