2015. december 21., hétfő

WT Update - 1.55 Royal Armour

Kijött az új WT update (igaz pár napja már), nézzétek meg a videót.


Röviden:
- Brit tankok (T17E2 első páncélozott kocsi)
- 2 afrikai pálya (El-Alamein, Tunisia)
- Új repülők
- Vízen lehet már landolni sima gépekkel is
- Pár egyéb változás

7 megjegyzés:

  1. Ja kijött, csak azt nem értjük minek.
    Eddig is szenvedés volt harcolni a hidegháborús szovjet és amerikai szutykokkal most már ezekkel is számolni kell. Igaz a statisztikán ez nem változtat, 10-ből 9-szer Német vereség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk valószínű az összeset Nerfelik a sárga földig mert az orosz szarok se bírnak velük és már megy a sírás a fórumon. Azt meg még soha nem hagyta a gayjin hogy ne az orosz roncsok legyenek a mindent elsöprő szuper-gépezetek.

      Törlés
  2. Nem tudom, mit vártok, akár a WG-től, akár a Gaijin-től. Ha a G-nek sikerült egy szög egyszerű kártyajátékot elbaszni az op szovjet, meg amerikai lapokkal, mint a WoT Generals, nagyon nincs miről beszélni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az hagyján, de most a pofátlan gayjin, ahhoz köti hogy megszerezd az E-100-at ( a próbák alapján ez sem ellenfél se az amerikai se az orosz tankoknak ) ha kicsengetsz először 7 euróért valami szaros dögcédulát... de persze ettől még nem lesz a tiéd még egy tornán is részt kell venned. Ennyire pofátlan azért sose volt a Wargaming.

      Törlés
    2. Pont az ilyen undorító faszságokért tettem le mindkét játékot, pedig nagyon szerettem őket, sok-sok időt tettem beléjük. De amikor már nem szórakoztat, hanem kifejezetten bosszant, az már nem játék. A sok gyökér meg csak hajtogatja, hogy nem op a szovjet, vagy az amerikai oldal. Á, valóban nem.

      Törlés
    3. MINDEN II. világháborús játékban van valami, ami miatt lejt a pálya szovjeteknek, vagy a szövetségeseknek. Ott van az amúgy nagy kedvenc, az IL2 széria. Soha nem túlmelegedő szovjet gépek, ufó módjára repülő Spitfire-ok, meg még sorolhatnám.

      Ha szovjet gépet kell buffolni, arra mindig van indok, A német meg azért nem történelemhű, mert borítaná a játékegyensúlyt. Hát, a kurva anyátok.

      Törlés
  3. A Generals-ban van némi igazság. Német GQ-val csak német HQ ellen van esélyed. A szovjet, amerikai HQ-nak olyan op lapjai vannak. Egy példa, valamelyik amerikai páncélvadász +4 Resources-t ad, hol van ilyen német lap? Vagy az a szovjet harckocsi, ami a bázis mellé letéve véfi a HQ-t, csak épp 12 HP-ja van, persze hasonló német lap megintcsak nincs. Valamint megfigyeltem, hogy ha szovjet/amerikai bázis ellen játszom, és egy pici előnyre teszek szert, az ellenfélnek a végén MINDIG úgy jönnek a lapjai, hogy ne tudd győztesen befejezni.

    VálaszTörlés