2016. január 22., péntek

Napi csemege

Ma olvastam egy "érdekes" cikket a HVG-n és szeretném veletek is megosztani. Link: http://hvg.hu/itthon/20160122_world_of_tanks_jobbik_internet

Érdekelne a ti véleményetek a felhozott dolgokkal kapcsolatban (de csak kulturáltan :D )


9 megjegyzés:

  1. Eleve a HVG-ről van szó. Abszolút nem lep meg a cikk levezetése miszerint aki WOT-ozik az szinte csak szélsőjobbos lehet.
    Tőlük furcsa is lett volna más következtetés.
    Első számú tipp a normális élethez: HVG-t, Indexet, ATV-t stb nem olvasunk és nem nézünk, mert berohad tőle az ember agya, a valósággal meg csak akkor van köszönőviszonyban ha az ellenfelek korrupciós ügyeiről van szó.
    Felsorol példákat... Magyar-román Német-Lengyel meg stb ellentétek. Mintha ez a játékon kívül nem lenne. Akkor mit várunk itt ?
    Valódi emberek játsszák ezt a szart. Akkor nyilván a valóság is beszivárog a játékba.
    A cikk komolyságát mi sem bizonyítja jobban: A játék “lelkét” a klánok adják. Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam. Az aktív játékosoknak jó ha fele klán tag ( hogy ebből mennyi a valamirevaló klán megint csak nem mondom ). A többiek lelketlenek vagy mi ?
    Vajon az egy nap alatt lejátszott ütközetek számából mennyi a klán összecsapás és mennyi a random ütközet ? Na ennyire a játék lelke a klán.
    Semennyire.
    "aki szerint nehéz ettől eltérően gondolkodó, és valóban csak játszani vágyó embereket találni." Persze, csak nácik vannak fent akik Mein Kampf idézeteket olvasgatnak be míg le nem jár a 15 perc... Mi a fenéért indítaná el a játékot ha nem azért hogy "valóban játsszon". És ki a fene
    ez a Zsola ? Zárt Béta óta játszom de még nem hallottam róla. Valaki felvilágosíthatna hátha én vagyok tudatlan surmó.
    Az is furcsa ha tényleg szinte csak szélsőjobbosok játszanak ( akiktől eltérően gondolkodó és tényleg játszani vágyó játékost ugye nehéz találni )
    miért nem promózza egy szélsőséges portál se a játékot ? Se kuruc.info se a jobbikos Alfahír vagy egyéb oldalak. Paranormális egy jelenség ez én mondom.
    "és magának a World of Tanks Hungary Facebook-csoport tagjainak a profilképei is árulkodók: árpádsávos-nagymagyarországos-jobbikos profilképek alapján elég egyértelmű a politikai hovatartozás."
    Nyilván nem nyuggerek játszanak a játékkal... A legtöbb felmérésből az is kiderült hogy a fiatalabbak inkább "jobbikosok" vagy valamelyik másik "új" párt "tagjai" lesznek mint hogy beálljanak az őskomcsik valamelyik elképesztően korrupt csoportosulása mögé ( nevet nem említek az országgyűlés több mint 70%-át ők teszik ki ). Ezért aztán nem csoda ha ők tűnnek fel egy alapból fiataloknak készülő videójátékban.
    Nem kell komolyan venni az ilyen cikkeket. Egyébként ha "szélsőjobbos" érzelmi vonalról beszélünk mi sehol nem vagyunk az orosz játékosokhoz képest. Én a cikk szerzőjének helyében ott is szétnéznék és valószínű hamar átfogalmazná ezt a katyvaszt amit ő leírt.

    VálaszTörlés
  2. Megint egy értelmetlen cikk, nulla utánanézéssel és háttér informálódással. Miért nincs kiemelve a cikkben a nemzetközi szinten elért eredmények, sikeres magyar játékosok, klánok? Miért csak az a bizonyos facebookos oldal van említve?. Miért nem kérdeztek meg ismertebb játékosokat, elismertebb klánokat? Jah, mert fogalmuk sincs semmiről, csak a szokásos nazi kiáltás megy, hogy rettegjen a nép és meglegyen a napinazi-rettegős cikk. Vicc kategória. A 60 millió játékos szám élből hülyeség, az csak a regisztrált felhasználok száma, csak kellenek a nagy számok és az idegen kifejezések.

    Egyébként azt sem értem, miért mossák állandóan össze a hazaszeretet, vagy aki szereti a történelmet vagy a tankokat/haditechnikát, hogy az csak nazi lehet. Erre csak annyi a válasz, hogy az emberiség már rég megértett a pusztulásra.

    Az előttem szólóval értek egyet, egyáltalán nem kell komolyan venni a cikket, csak az a kár benne, hogy megjelenhetnek ilyen írások is, ami nem másra szolgál csak uszításra

    VálaszTörlés
  3. Mi az a world of tanks hungary? Ki hallott róla?
    WotMP nak csak 4 szer annyi követője van...
    Én még egy szélsőjobbos klánnal se találkoztam, ez a Zsola meg ismeri mind, érdekes...
    Undorító egy dolog a média. Ezért olvasok én MTVA s híreket, ott kiszűrik az ilyen szennyeket.

    VálaszTörlés
  4. Ez egy idióta, minden utánajárást és igazságot nélkülöző tipikus HVG-s cikk.

    VálaszTörlés
  5. Most megírja, hogy tele van szélsőjobboldalival a wot, aztán persze minden szélsőjobboldali, aki olvassa a cikket, megy wotozni, mert hát rokonlelkekre számít. Igy egy idő múlva a cikk írója megalapozottnak tekintheti a cikkét.

    Van ebben logika, más kérdés, hogy az írója egy szar ember.

    VálaszTörlés
  6. Halott a blog :/

    VálaszTörlés
  7. Nem halott csak nincs mit fordítani. :S De akkor itt megkérdem hogy van-e valami blog bejegyzés amit szeretnétek hogy lefordítsunk? (mert a rendes q&a úgy látszik már nincs)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg ha jönnek hírek/változtatások/patchnote valami vagy ha mást nem,akkor az esetleges special/hétvégi kihívásokat.
      Azt ti döntitek el hogy melyiket,nekem más nem jut az eszembe!

      Törlés