2016. április 17., vasárnap

13/04/2016

– a német 88mm ágyú paraméterei újra lesznek egyensúlyozva, de még nem tudni mikor
– a legfontosabb közelgő javítások a WoT-ban, az MM, arti, tank újraegyensúlyozás és azonos játékmechanizmusok, teljesítmény, multi-core mechanizmus, és a vegetáció minősége
– lehetséges, hogy a pontosság RNG is újra lesz egyensúlyozva
– a probléma a WoT-ban a nagyobb pályákkal amit sosem oldottak meg a lassú járműveket érinti és azt, hogy lassúságuk miatt képtelenek döntően gyorsan körbeérni. Más nem megoldott problémák a megfelelő mennyiségű pálya kiadási rövid időn belül és az alacsony teljesítményű PC-k.
– WG nem fog részleget létrehozni az illegális modok figyelésére, vagy tanúsítványok kiadására. Az ilyen WG tanúsítványt gyorsan feltörnék.
– amikor a jövőbeni jármű újraegyensúlyozásról van szó, a fejlesztők nem csak apró változtatásokra gondolnak, mint átütés buff/nerf, hanem globális átdolgozásra
– a Dühöngés mód nem olyan népszerű, mint a CW vagy Erődítmény. A bevétel benyomás is rossz benne, a probléma az, hogy a módban tesztelés alatt túl nagy volt a bevételi ráta (mesterségesen növelt) és a játékosok hozzászoktak.
– WG mm az alapoktól fogva át lesz dolgozva, még idén
– a sírást, miszerint a Super Pershing-nek túl sokszor robban be a lőszerrekesze nem erősítették meg a statisztikák (DX: Nekem sincs vele ilyen gondom)
– 9.15 élessé válása a teszteredményektől függ
– nincs tervben mozgás közbeni pontosság buff a T-34/85 legnagyobb ágyúnak
– nem törvény az, hogy a páncélon lévő lánctalpdaraboknak vastagabb páncélzónának kéne lenniük, alvázról alvázra változik.
– a német tankok oldalszoknyája (E 50 E 75 Tiger II) repeszpáncél lesz a jövőben
– Himmelsdorf jól egyensúlyozott mindkét oldalon a nyerési mutatók alapján.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. "a német 88mm ágyú paraméterei újra lesznek egyensúlyozva, de még nem tudni mikor"

    Nerf?

    VálaszTörlés