2015. március 15., vasárnap

15.03.2015

Alig van ma valami.
-Storm azt mondja, hogy ultra-HD csomag értelmetlen volna. A különbség kb. 1 méterről volna észrevehető a garázsban, és a játékosok 0.1% töltené le úgy is. Storm szavaival: "Teljesen értelmetlen volna az elkészítésére pazarolni az időt, tesztelni, feltenni és támogatni."
-WG jelenleg a WoWp teljes analizálásán és átdolgozásán dolgozik, javítani és feléleszteni szeretnék.
- Az aknákat tesztelték a WG-n belül a WoWs-ban, de nem volt kielégítő az eredmény (RG: Először átdolgoznám az egész álcarendszert, mielőtt mást próbálnék. Értelmetlen, hogy egy hajó 500m-nél eltűnhet füstfelhő nélkül.)

1 megjegyzés:

  1. na az aknákat hagyják ki szépen a WoWs-ból már a két oldalról jövő torpedó bombázok is idegesítőek ,nem hogy még azt is néznem kell hol van akna mikor 2 cirkálóval küzdök a csatahajómmal!
    nem az ilyeneket szépen felejtsék el hiába mondanák ,hogy "feldobják a játék élményt és változatosabb" francokat most elégé leköti a figyelmed ,hogy megtervezd merre mész és célozz be 20km-re lévő célpontot ja és közben jönnek a repülök is és magadra vagy utalva mert a lemming hajózás megjelent(vonat a wotban van) szóval nem kellenek ilyen hátráltató eszközök mint akna.
    jó is ,hogy a szaros tengokat sem teszik be amúgy sem férnének be a játék menetbe mert minden lefoglal.

    VálaszTörlés