2015. szeptember 17., csütörtök

16.09.2015 és a hajó csenben elhagyta a kikötőt.

- az új fizikában, a tankok nem tudnak meredek emelkedőket megmászni, hogy ne juthassanak olyan helyre, ahova nem kellene. Ez a rendszer azonban a kisebb emelkedőket is nehézkessé teszi. A játékosok azt javasolták, hogy ennek orvoslására a nem járható helyekre nagy nagy talajellenállást rakhana a WG, de Storm erre azt reagálta, hogy ugyan ez lenne az eredménye,
- K: "Miért nem teszitek be a dízel-elektromos motorok által nyújtotta folyékony mozgást? " V: "Milyen szörnyű!"
- az új fizikában oldalukra dőlt járművek mechanikája változni fog
- Storm reagál arra, hogy egy játékos szerint az új fizikával a mozgás lassabb lett: "Fura, az összehasonlító tesztek alapján jobb lett."
- WG nem fog több tehetetlenséget tenni a tankokra, a legutóbbi tesztebn nagyon negatív volt a visszhangja
- Storm megerősíti: a jelenlegi szerverek elbírják az új fizikát
- egy játékos arra panaszkodott, hogy a HD Tiger II-nek nem annyira részletes a felfüggesztése, mint a Tiger I-nek - Storm azt válaszolta, hogy a Tiger I-é túl lett részletezve. Nem dolgozzák át, hogy rosszabb legyen, de ilyen szintű részletesség többet nem lesz
- Domination mód hamarosan bekerül WoT-ba, külön gazdasággal és statisztikákkal
- Mini-kliens a WoT-hoz már elérhető az orosz szerveren- csak alacsony szintű járművek vannak benne, és csak normál csata játszható, de minimális a helyigénye


Valamint szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy mindenféle csinnadratta  nélkül, szépen csendben a World of Warships elhagyta a Béta jelzőjét. 3x-os XP van 09.21-ig. De legalább egy kis trailert kaptunk.
 

Személy szerint a kő-papír-olló trailert sokkal élvezetesebbnek tartom, így parancsoljatok : 



2 megjegyzés:

  1. Hát ja annyira csendbe jött ki hogy az már szégyen. Az ember gondolta volna na majd akkor itt is lesz arany és szabad XP egyesítés. De nem, valamiért maradt a hülye dublon.
    Ja de elindult a Ranked Battle ! Hajaj... Az is vérzik ezer sebből. Szeretném megkérdezni hogy sikerült-e valakinek egyáltalán mondjuk a 20-as szintig eljutnia ? És ha igen mégis hogy csinálta ? Tudom biztos én vagyok a hülye de ez a +1 csillag győzelemnél -1 csillag vereségnél nekem kicsit egy helyben toporgásnak tűnik.
    És szeretném tudni továbbra is hogy mért van ekkora szakadék a Colorado és a Nagato között ? Mármint az előbbi mért trágya és utóbbi mért nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Messze vagyok én még rankedtől ahhoz hogy hozzászólhassak :D

      Törlés