2013. július 20., szombat

19.7.2013

- SerB a jelek szerint Franciaországban van Fontainbleau-ban, majd Augusztusban Chicago-ban lesz az Xbox 360 WoT miatt
- az extra repeszpáncél bevezetése csak feltételezve van, nincs megerősítve, SerB bízik a bevezetésében

- "roaming" (szerverek közti átjárás) blokkolva lesz a javítások kiadási napjain/hetén (azért, hogy az előbb frissített orosz játékosok ne próbáljanak meg felmenni a még nem frissített eu/na szerverekre)
- a különböző 105mm L7 tulajdonságok (a brit és németeket összehasonlítva) az "eltérő torony felépítés" miatt vannak
- SerB azt mondja, hogy a tér a köpeny mögött valóban üres (0 páncél), de ahol a köpeny fedi a torony elülső páncélt, ott a páncélvastagság dupla

Akik még nem olvastak utána. Sokan azt feltételezik, hogy a köpeny mögött mindig ott van a torony páncél, ez nem így van. A köpeny csak a széleinél fedi a torony páncélt, egyébkényt ott középen csak a köpeny van. Mindennek megvan az előnye és hátránya, minél nagyobb a lyuk annál jobb az ágyú mozgatási szöge általában.

- bekerül pár új legénységi tag arckép
- WG-nek megvan a T34 parancsnoki kupola páncélvastagsági adata (SS: bármit is jelentsen ez, volt beszélgetés T3X sorozat páncél nerfről, de SerB azt is mondta, hogy nem nyúlnak a T34-hez)
- SerB Storm nyaralásáról: "Nyaral. Belarus-ból megpróbálni kiszedni olyan, mint Maus-t megpróbálni Matilda-val a Cliffs pályán a világítótoronyhoz feltolni."
- 7/42 formátum és más cybersport lehetőség még mindig tervben vannak
- a tiltott modok listája nem érvényes visszamenőlegesen: ha egy mod tiltott, akkor a hivatalos tiltás előtti használatért nem lesz visszamenőleges büntetés (még, ha WG-nek van is bizonyítéka)
- az M48A1 torony a 105mm-el a játékban történelmileg hiteles és nem lesz megváltoztatva
- a fejlesztők gondolkodnak a század csaták azon tulajdonságának kivételéről, hogy a vesztes profitjának egy része a nyerteshez kerül, bukásnak tartják ezt a tulajdonságot
- a WoWp-nak az a tulajdonsága, hogy a csata előtt össze lehet hasonlítani a saját gépedet a többiekével, nem lesz WoT-ban
- egy játékos azt javasolta (mert a fejlesztők azt mondták, hogy lehetetlen ingyen fogyócikkeket/lőszert adni a Gyakorló csatába), hogy mi lenne megfordítva. Hogy kompenzálnák az elhasznált eszközöket, pénzt. SerB azt mondta, hogy a WG ezt nem fogja megtenni, mert "üzletileg veszélyes"

5 megjegyzés:

  1. Ez a "roaming" benne lesz játékban vagy már benne van?

    VálaszTörlés
  2. Még nincs benne, csak lesz..
    Adminékat kérdezném, nem zavar titeket, hogy tőletek lopkodja a híreket két (valójában egy) wotos oldal is? A wotinfo.hu oldalon és cleverland videóiban/facebook oldalán itt megjelent hírek/fordítások vannak forrásmegjelölés nélkül, és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy átfogalmazzák, csak szó szerint átveszik (gyanítom ctrl+c). Én továbbra is titeket olvaslak, csak így tovább.

    VálaszTörlés
  3. Látom a wothungary.hu oldalon a fejükhöz kaptak.

    VálaszTörlés
  4. Nos, ezért is volt anno ez a bejegyzésem: http://wot-kpp.blogspot.hu/2013/06/30000-koszonet-es-aprobb-keres.html

    K-Roy megkeresett, hogy had tegyen minket közzé természetesen forrás megjelöléssel, és ezért is tettem közzé utána ezt a bejegyzést: http://wot-kpp.blogspot.hu/2013/07/ajanlas-magyar-facebookos-wot-rajongoi.html

    VálaszTörlés
  5. De köszönöm, hogy minket olvasol és figyelsz minket. Így lassan a magyar WoT (és talán WoWp és WoWs élet) szerves részei lehetünk, hála olvasóinknak, amiért köszönet illet mindannyiótokat. Szóval Köszönjük :)

    VálaszTörlés