2013. július 8., hétfő

8.7.2013

- a jelek szerint a WG tényleg készített felmérést arra vonatkozóan, hol lenne a legjobb helye a "garázs csata" gombnak (fent v. lent)
- Képesség alapú MM: "Nem lesz. Ha fejlődsz akkor meglesz rá a jogod, hogy leverj bárkit."
- SerB elmagyarázza a "free-to-win" (ingyen nyerhetsz) Wargaming koncepciót, a "free-to-farm"-al (ingyen farmolhatsz/gyűjthetsz) szemben: "A 'free to win' az egy rendszer amiben minden harci lehetőség (arany lőszert beleértve) elérhető a fizető és nem fizető játékosok számára egyaránt. 'Free to farm' a noobok álma (SS: szó szerint "ingyenélők"), akik nem akarnak gyűjtögetni sem a játékban sem a való életben. Ez nem lesz bevezetve.
- SerB szerint az autoloaderes tankon nem kiegyensúlyozatlanok. Habár a valóságban tényleg meg kellett állniuk, hogy újratöltsék a tárat, ez nem lesz bevezetve, mert túlságosan állóvá tenné a játékot.
- a brit 6os arti méret helyes (nem túl kicsi) - SerB szerint a brit tervezések tipikusan kompaktok voltak "nVegyük a Matilda-t és Churchill-t példának. Minden rendben van."
- K: "Lesznek nagy átütésű prémium tankok?" V: Mi lenne egy, ha lenne "alázz/pwn mindenkit" gomb?"
- Superpershing aranyért való eladása? "Majd mikor elkészül."
- T54, T69 és VK3601 további arany lőszer változtatások? "Ha szükséges, a történelem figyelembe vételével."
- K: "Autoloaderes tankok túl erősek?" V:"Micsoda szörnyűség. Szerezz autolodert és alázz. Persze a jó játékosok kifognak ölni, amíg a dobot töltöd újra és akkor megint sírhatsz - milyen kár, ebben az esetben már a gyógyszer sem segít."
- Foch 155 túl erős 1vs1-ben? "Ez a játék nem az 1vs1-ről szól. Kerítsd be, kapd el újratöltés közben."
- tudjuk, hogy az újonnan kifejéesztett (!, de nem megvett) tanknak egy bizonyos számíg kedvező MM-je van a csatákban a kifejlesztése után (vagyis, hogy kisebb esélye van nagyobb szintű csatákba kerülni), ez akkor is érvényes, ha 1 hónappal a kifejlesztés után van megvéve. De lehetséges, hogy a kis létszámú ember a szerveren időszakokban az MM felülbírálja ezt a szabályt.
- K: "Túl kevés az FPS-em!" V: "Fejleszd fel az abaszkuszod legalább egy zsebszámológépre, pucold ki, frissítsd a meghajtókat, stb."
- Foch 155 hátrányok SerB szerint: "Hosszú újratöltési idő, vékony oldalpáncél."
- Ha megvan az elit státusz a KV-1S-en akkor meg is marat még az MT-25 bevezetése után is.
- T2LT MM nerf? "Ne játssz a T2LT-vel".
- Orosz könnyű tank rövid 76mm-es löveggel T5re? "Rövid 76mm es löveg T5re? De szörnyű..."
- Az a terv hogy kiveszik a történelmileg nem hű Panther/E-50 motorokat és közbe javítják a talaj ellenállást így a mobilitás ugyan az maradhat.
- Ha a T-50-2 tank parancsnoknak van rádiós képessége és átkerül az MT-50-be meg amradnak a rádiós képességei így lehetnek 2 tagnál is ugyan olyan rádiós képességek.
- Az artyk száma a 8.6 után "háromszor kevesebb lett mint a 8.6 előtt volt."
- Nincs tervbe a csatákban a TD-k korlátozása.
- Azt mondja SerB voltak akik perelni akarták a WG-t csak a bíróságig sose jutott el mert: "Úgy tűnik akinek van elég ideje a tárgyalásra és pénze az ügyvédre annak azt tanácsolja az ügyvédje hogy ne vigye bíró elé mert értelmetlen."
- MT-25 új tagot kap a legénységbe és ezzel elrontja az Elit Alakulat képességet? "De szörnyű..." és "A váltás már egy éve be lett jelentve választhattál volna mást."
- Lehet hogy könnyeb lesz elité  tenni az E-50-t mivel a top motort nem kell kifejleszteni.
- SerB azt mondja nem lehetséges a gyakorló szobákba ingyen fogyócikket és lőszert berakni.
- Új lánctalp kilövés hangok tervben.
- Elméletileg lehetséges hogy az Object 430U (Object 430 egy 122mm löveggel és egyéb újítással) bekerül mint egy T10-es Orosz nehéz tank de gond van az ággal ami oda vezet.
- SerB nem tud játékosok által említett Japán "Type 100 Te-Re" tankról. Azt mondja a név sem stimmel a Japán elnevezések közt. 
- Lehetséges hogy a Free XP-n is osztozik majd a WoT, WoWp és WoWs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése