2013. július 27., szombat

26.7.2013



- Túl gyenge az A-32? „De szörnyű…”
- Az előző patchek nerfjeire ésszerűtlenek voltak? „A véleményed nagyon fontos nekünk”
- Az átlag és maximum sebzés játékos statisztika lehet megváltozik hogy ne legyen benne a prémium acc hatása (Úgy mint a WoWp-ben)
- K:”Korlátozva van valahogy a patchenként berakott prémium tankok mennyisége?” A:”Igen, 100 ezer” (Vagyis nem)
- K:”Melyik tanktól fog az új Orosz ág kezdődni? V:”Egy Orosztól.”
- K: T-44 buff (bele értve átütés stb.)?  V: „Hagyjátok abba a sírást és a kéregetést.”
- A T-111(T-46-5) befog kerülni valamikor a jövőben.
- A FV4202 rosszul van modellezve? „De szörnyű” (Egy játékos panaszkodott, hogy rosszak a szögek és a játékon belüli modell nem úgy néz ki mint a valós FV4202)
- A WoT Tweaker nincs támogatva és törölve van az Orosz forumról? „És hol van írva hogy támogatnunk kell valamit?”
- Lehetséges a prémium acc eltüntetése a játékos statisztikákról de ennek alacsony a prioritása.
- A WG tagok klánjai ingyen kapnak M60 tankot? „De igazságtalan a világ!” (korábban ellett mondva hogy a WG munkatársai ingyen kapják tesztelésre.)
- SerB a farmolásról: „Tier 5-6 on farmolj ha online farmolsz. Más szóval csinálj pénzt a játékon belül vagy azon kívül.”
- Az MS-1.nek ugyan olyan az álcaértéke mint a T-34-nek? „De szörnyű.”
- Vízen átkelésre való felszerelés (tehát hogy ne legyen fulladás) lehet bekerül mint egy felszerelés de ennek az esélye kisseb mint a kétéltű tankok megjelenése mert nehéz normálisan berakni.
- A Pz S35 és FCM36 nem került ki a boltból mert a fejlesztpk nem gondolják őket kiegyensúlyozatlannak.
- A Japán tankok információjának megtalálásakor nincs olyan probléma mint a Kínaiaknál hogy minden titkos – sok japán archívum megsemmisült a bombázásokkor. Például az O-I-ből csak egy lánctalp darab maradt egy múzeumban.
- A Havoknak nincs hatása a tankok mozgására amit a szerver oldalon számolnak.  A Havok kliens oldalon működik.
- A Japán T10-es közepes tanknak kb. ugyan annyi páncélja lesz mint a Leopard 1-nek vagy a Batchatnak. Az alap koncepció ugyan az volt.
- Úgy tűnik nem változott a T8-9 tankok MM értéke a 8.7.ben.
- 8.8-as Orosz ágnak a T9-es tagja még kutatás alatt van. Van egy papír variáns az Object 430-ról a Kharkov dokumentumokban de csak kevés info érhető el. (Vagyis a 8.8 lehet gyúszik)
- Úgy tűnik rendben van a Highway pálya bázis elosztása.
- K:”Amikor a század kreálás lehetősége megjelent a normál accoknak is egy fejlesztő azt mondta a prémium accok valami buffot kapnak majd. Mi lesz az?” V:”Titok”
- Úgy tűnik a VK2801 lövegének a lefelé mozgása rendben van. (Volt aki arra panaszkodott kevesebb mint aminek lennie kell.)
- SerB megerősíti hogy a az álca képesség a legénység átlaga után van számolva.
- Jelenleg a HESH lövedékeknek nincs egyéb hatása a legénységre/modulokra mint más típusoknak. (mechanizmus alapján a HESH olyan minta  HE)
- A szabad kamera már bent van a kliensben de ki van kapcsolva mert a WG szerint csak össze zavar és útban van.
- Manuális vertikális célzás majd bekerül a jövőben (Jelenleg a játékos távra nem maga céloz hanem a játék teszi helyette – csak kattintasz és lősz, a jövőben lehet hogy lehetséges lesz a magasságot állítani a célkereszt mozgatása nélkül hogy a lövedék oda repüljön ahova szeretnéd.)
- SerB még mindig Franciaországban van, azt mondja ő biztosan kifejleszti a második Orosz közepes ágat és a Brit artykat. „Ha nem olyan városba leszek ahol minden 5. csomag elveszik”
- A második Német TD ágban nem lesz bent a Jagdpanther II.
- A WT E-100-nak lehet leveszik az oldal „szoknyáit”, Más páncél is vékonyabb lesz.
- Úgy tűnik a WG nem adta ki az „API statisztikákat” az M60 ról és ezért nem túl boldogok a statisztikaértékelő oldalak. SerB azt mondja, nem érdekli.
- Még mindig tervben vannak a szerver oldali visszajátszások.
- Úgy tűnik nincsenek hivatalos minimum követelmények ahhoz hogy egy jármű bekerülhessen a játékba. Például, az E-50M csak pletykán alapult hogy a Németek terveznek egy elől váltós E-50-et.
- RU251 Német T8 könnyű tank? „Ha készvan”
- MZ-25 a KV-1S-ből jön ki mert ugyan az volt a tervezőjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése