2014. július 17., csütörtök

16.7.2014

- azzal kapcsolatban, hogy néhány honlapon (wot-news, vbaddict) néhány jármű alulteljesít és buffra van szüksége- "nem 3. fél szerint egyensúlyozzuk a tankokat"
- IS-7, IS-4 és Maus ágyúk buffalva lesznek? "Ha buffoljuk az ágyúikat, akkor néhány paramétert nerfelnünk kell"
- Indienpanzer sem "szenved" a jelek szerint (SS: nem alulteljesít)
- a "10 kaliber szabály" csak akkor érvényes, ha a főpáncélt átütik (pl. sebzésnél), nem a repeszpáncél átütése után
- a felfedező rendszer változás miatt (második rész), a bukrok akadájnak fognak számítani, szóval ha fel leszel fedezve miközben egy bokor mögött vagy, eltűnsz mikor a lövés miatti álcalevonás elmúlik
- igazából a fentihez, Storm megerősíti, hogy a tank amit nyílt terepen vesznek észre sosem fog eltűnni, kivéve, ha valamilyen akadály mögé megy (egy bokor) vagy kimegy a látótávolságból

- a maximális látótávolság nem fog változni
- 565 méter maximum megjelenítés nem "túl kevés"
- FV304 nerfelve lesz
- lesz néhány javítás a Csapat CSaták rendszerében idén (SS: a játékos olyan példát mond, mikor néhány játékos egy pár 2es szintű tankkal belép az automata csapat keresésbe)
- a kezelőfelületről, a garázsba a dinamikus tank jellemző változások bevezetése sokkal bonyolultab, mint "az újratöltési számláló bevezetése"
- Overlord a WoT Blitz-ről az Android-ra: "Valószínűleg az év végére. Nincs fix időpont egyelőre. Tényleg sok munka van ezzel a sokféle hardver és szoftver verzióval Androidon."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése