2014. július 22., kedd

World of Warships Alpha Teszt Toborzó

Aki még emlékszik, a WG tervez kiadni egy Csatahajós játékot. Azt most ne részletezzük, hogy lassan a Half-Life 3 hivatalos bejelentése is előbb megtörténik, mint egy Open Beta. Azoknak akik még úgy gondolják, hogy nem csak a Balatonnál állnak sorba egy hajójegyért, hogy a Badacsony-Fonyód menetrend szerinti járaton nézzék, hogyan hasítja a vizet a Katamarán, esetleg üteghangot utánozva, most itt a lehetőség, hogy ismételten sorba álljanak egy jegyért a virtuális csatahajók világába.

Link:Alpha Teszt jelentkezés

Ami a követelmény (fntosságuk csökkenő sorrendben):

  • WoT és WoWp Alpha Test Veteránok
  • más játékok alpha tesztelése
  • professzionális teszter, vagy IT specialista
  • proaktivitás és tisztesség
A tesztelésre használt számítógép hardverspecifikációi.

Ami nincs hatással a jelentkezésre:
  • WoT és WoWp csaták száma
  • nyerési mutató
  • kor
  • ország
  • város

5 megjegyzés:

  1. Nem úgy volt hogy már hónapok óta alfa fázisban van, és hogy úgy ahogy de játszható is ?
    Most már a Fene se érti mit csinálnak ezek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak bővítik a teszterek számát. Gondolom kevesek már a botok.

      Törlés
    2. én jelentkeztem másodjára talán most végre bevesznek,viszont egy kis pöcs meg lelopta a beirásomat és csak a pc konfigurációját írta át azt ennyi és ha volt kb 2 hozzászólása.
      írtam neki egyből ,hogy miért lopod el az én írásomat nem tudsz magadtól írni és lássuk mutass meg te milyen cikkeket raktál fel.
      nagyon utálom az ilyen kis tetved ékeket nincs saját gondolata és ezért mástól lop.
      amúgy már lassan 1 éve van alfában és talán következő hónapban jelentik be a zárt béta teszt időpontját ami talán szeptember vagy december szóval aki azt hitte idén kijön az csalódhat nagyot(én is sajnos) de talán most lesz esélyem vagy megint csak a kis pöcs 1000 játékot tesztelő gyerekek jutnak be (másik ami bosszant) én már csak reménykedem mást úgy sem tudok-

      Törlés
  2. Ez most komoly? Emlékeim szerint szept-okt-nov környékén vagy előbb már toboroztak alfa tesztereket, ez durván 3/4 éve volt és megint csak alfa teszt? Ha így haladnak talán 2016 végén 2017 elején megjelenhet a játék. Megint nem csalódtam a WG-ben.

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem egyszer már írtam de véleményem szerint csak az turbózná fel a fejlesztést ha a konkurencia is bejelentene valamit. :P
    Akkor megint kapkodnának. Ami mondjuk nem biztos hogy pozitív dolog lenne.

    VálaszTörlés