2014. július 1., kedd

30.6.2014

- Cannoneer (WG fejlesztő) szerint , még nem tudni milyen löveggel fog az LLTB rendelkezni (57mm, 76mm, 85mm volt említve). Még nem egyensúlyozták a tankot.
- Orosz T7 könnyű tank? "sajnos nem mondok semmit" (Eredetileg az LTTB egy már bent lévő T7-ből jött volna ki, de lehetséges hogy T7 lesz mert történelmileg nem passzol T8ba)
- Nincs infó arról hogy lecserélnék a WT E-100at valami másra.
- Ahogy korábban mondták a T8 Német prémium közepes tank valószínű a Panther Ausf. F 88mm L/74 lesz.
- Japán T8 prémium közepes tank? Tanitha "Örülünk hogy sok japán játékosunk van a szerveren (Ázsiai), de sok időbe telik az új tankok fejlesztése/modellezése/kutatása. Kérlek legyetek türelmesek."
- Legénység specializáció váltás : "Hello, jelenleg vannak tervek/fejlesztés ezzel kapcsolatban szóval van rá esély hogy valamelyik jövőbeni patchben bekerül ilyen funkció. Nema  közeljövőben de lehet az év vége felé vagy a következő év elején."
- A Maus rekonstrukció helyzete: "Jelenleg az építést dolgozzák ki. Ez nagy projekt és mindenképpen informáljuk a közösséget a fejleményekről és a munka helyzetéről."

1 megjegyzés:

  1. Már látom előre, hogy nem fognak jönni a 9.3-as frissítésben az új könnyű tankok! Se az új amcsi ág se az Ru251 se az LTTB.

    VálaszTörlés