2014. október 8., szerda

7.10.2014

- Storm megerősítette a 6. érzék átdolgozását (átkerül a rádiósra, és a rádiósnál 100%-ot elérve aktivizálódik) az a középtávú jövőben várható (SS: ez általában cirka 6 hónapot jelent)
- a fejlesztők gondolkoztak a 6. érzék teljes kivételén, de elvetették, mert nagyon tönkervágná a jelenlegi játékmenetet
- Nincs külön adat a hatodik érzék játékra gyakorolt hatásáról, mivel már nagyon régen bekerült.
- a 6. érzék megváltoztatásával elérni kívánt hatás Storm állítsa alapján: "Hogy mindenkinek legyen"
- a képességeket teljesen átdolgozzák
- az átdolgozások után, ha a rádióst kilövik, a 6. érzék sem fog tovább működni
- az "érvelés", hogy miért a rádióshoz kerül a 6. érzék: "A rádiós elfogja az ellenség rádióüzenetét, a saját tankjának felfedezéséről"
- a képesség átdolgozás legénységi képesség resettel jön
- Storm beismeri, hogy a kínai ág tele van klónokkal, de "kínai ág nélkül nem tudnánk belépni a kínai piacra" (SS: szóval, mivel a WG már bejáratott az EU-ban, "kapjátok be" Euroserver országok) (DX: Jó, ezzel nem értek egyet. Tény, hogy sokat kaszál rajtunk, de valljuk be. WG egy cég, a cég pedig profitot akar, ehhez piac kell, és nem róhatom fel nekik, hogy minden lehetséges piacra bepróbálkoznak)
- új francia tankok? "Nincs kommentár"
- mod-szerű kistérkép (tank feliratokkal)? "amikor elkészül"
- Storm beismeri, hogy nem járatos a WoT fejlesztés különleges vonásaiban: "Hiba lenne azt hinni, hogy értem a tank történelmet és jellemzőket mint egy történelmi konzultáns, programozást mint egy vezető programozó, játék tervezést mint egy vezető játékfejlesztő stb. Van tudásom, de a szakemberek sokkal többet tudnak a területükön mint én."
- Storm azt állítja hogy a Japán közepes ág egy WG dolgozónak köszönhetően jött létre (SS: Storm vagy hazudik vagy nem tudja mi történt, mert a Japán ágról az adatokat két Amerikai játékos adta, Soukoudragon és Daigensui)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése