2014. október 31., péntek

30.10.2014

- a tény, hogy a Churchill GC-nek van esélye, hogy 5ös szintre kerül, nem jelenti, hogy ez érvényes az aRL 40-re is, mert a helyzet sokkal bonyolultabb vele az miatt, hogy az az egyetlen 6os szintű Francia ágon
- K: "Hogy lehet, hogy a WT E-100 kilőtt az FV4202-al közelharcban, nem kéne a közepeseknek verniük a TD-ket közel távon? V: "Úgy tűnik"
- K: "Miért nem csináltok pályákat különböző oldalakkal, pla 1,2*1,4 az 1,2*1,2 helyett? Van valami járék, vagy tervezési korlát ami megakadályoz titeket benne?" V: "Nem. Csak nem került rá sor."
- egyelőre nincs pontos terv a könnyen megszerezhető medálok miatti "medal spam" megoldására
- Japán nehéz tankok 2015-ben? "Nos, nem beszélhetek róla :)"
- Storm elmagyarázza a tegnapi dolgot HD modellekkel: "Nem döntöttünk a HD modellek kivétele mellett. Mind megkapjátok. Csak a textúrák "királyok" lesznek, és nem "nagyon királyok". Még mindig sokkal jobb lesz, mint a mostani járművek amik nem lettek HD-be áttéve."
- Storm azt mondja, hogy a HD textúra felbontás azért lett eldobva, mert a normál 3-4 méteres játéktávolságról, a különbség HD és valamennyire alacsonyabb felbontás között nagyon pici"
- Storm azt is hozzá teszi, hogy gyáron belül HD felbontásban készítik el a textúrákat, csak nem adják ki és, ha 2 év múlva a GPU helyzet megengedi, akkor újra-bevezetik a HD textúrákat. Azt is hozzá teszi, hogy azzal a HD-vel amit terveztek, még az SSD használók is laggolnának, mert gond van az adatátvitellel RAm-ból GPU memóriába és vissza.
- a jelek szerint, nem lesz lehetséges az új prémiumok (T55A, T28, stb.) tesztelése a common tesztben a 9.5-ben
- Orosz játékosok a jelek szerint nem boldogok, hogy Oroszországban is au ajándékbolt árak az USD-hez vannak kötve és nem a rubelhez, így a WG termékek egyre drágábbak lesznek a geopolitikai helyzet miatt.
- nincs terveb a Löwe buffolása


Ranzar! :D

5 megjegyzés:

  1. Most van ezzel a HD-vel, lesz, vagy későbbre halasztották? Nem világos.

    VálaszTörlés
  2. A hd-val kapcsolatban én is elvesztettem a fonalat :D

    VálaszTörlés
  3. HD lesz csak nem ultra HD. Vagy ilyesmi

    VálaszTörlés
  4. Folytatják a tankmodellek átdolgozását (több poligonból fognak állni, vagyis például egy kerék alakja közelebb lesz a kerekhez, mint a mostani sokszöghöz), és elkészítik hozzájuk a HD felbontású textúrákat (a textúra leegyszerűsítve egy kép, amit a játék ráhúz a tank 3D-s modelljére, mintha zsugorfóliáznánk egy tárgyat), de nem kapjuk meg a HD felbontású textúrákat (amiket eddig is külön lehetett letölteni), csak a normált. Tehát minden tankot újramodelleznek, de nem lesz hozzájuk óriási felbontású textúra, csak olyan minőségű, mint ami az átdolgozott modelleknél most is elérhető.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a választ :D. A holnapi K/v-ben is előjön

      Törlés