2014. november 3., hétfő

31.10.2014 & 1.11.2014 & 2.11.2014

- Úgy tűnik rendben van a  Löwe páncélja (nem buffolják)
- A harmadik kampány végére még nem lesz kész a HD M60, VK7201és Object 907.
- Az Is-3 HD modellje nem a modernizált IS-3 (IS-3M) hanem az IS-3 Model 1945.
- A fejlesztők dolgoznak az új motorhangokon.
- A 9.4es ütközés változtatások után ritkábban fordul majd elő hogy tankok egymásnak ütköznek és az egyik folyamatosan veszt 1 hpt.
- A pontos rammolás sebzés mechanizmust nem árulják el.
- Páncél deformáció (lyukak rammolástól) nem lesznek egyhamar.
- Tervben van az hogy a pálya alapján választhass összeállítást csapat csatára.
- Nem lehet azt mondani hogy az új ütközési rendszerben nagyobb lesz a  sebzés -  a különbség fog nőni a könnyen páncélozott és nehéz páncélzattal rendelkező részek között. 
- A tank súly jelentősége nem fog változni, és a repesz páncél sem.
- Az ütközéses csapatsebzésnél amelyik tank gyorsabban ment az a  vétkes.

- K: "Tisztában vagytok azzal a játékosszámmal, akik "0 sebzéses" átütést jelentetnek?" V(SerB): "Már négy éve tudunk róla, hogy a játékosok egy része rinyáló, akik állandóan szemetet postolnak."
- habár nem sérülsz a tárgyakkal való ütközéstől, sérülhetsz a környezettől, ha túl gyorsan mész le bizonyos lejtőn és összetörsz. Ezekben az esetekben a sérülést nem a magasságkülönbség határozza meg, hanem a függőleges gyorsaság.

- a tény, hogy a T-54 közepes 15-el több lőszert visz, mint a T-54 "könnyű" helyes: a közepesnek más a belső elrendezése (lőszerrekesz), így a jármű több lőszert tud vinni. Mivel a játékban a váz nem határoza meg önmagában a lőszerrekesz nagyságát, a fejlesztők egyszerűen nagyobb lőszerrekesz mellett döntöttek. Ez a vázmódosítás nem lett a T-54 könnyűben alkalmazva.
- a fejlesztők azért nem tették be a Chi-Ri II -t, mert nem találtak "normális rajzot" róla sehol. Lehet, hogy egy nap felbukkan, mint egy alternatív test, de nem biztos (sok alternatív test van a Chi-Ri-re, még a Hara felfüggesztésnek is kettő verziója volt.)
- Storm azt mondja, hogy a Löwe elégséges páncélozással rendelkezik, plusz a pontos és nagy átütéső ágyúja is előnyére válik


Felbukkant pár hír, hogy a 9.5-ben kiveszik a Himmelsdorf-ot, még egy képet is feltettek a postról. Hamis, Himmelsdorf nem lesz kivéve.

- Vickers MBT -hez saját ág van tervben. AC Sentinels külön van kezelve.
- FV4004 testnek "normál Centurion páncélzata" lesz
- nem biztos még, hogy az FV4005-nek 360°-os elfordulása lesz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése