2014. november 20., csütörtök

18.11.2014 & 19.11.2014


- K: "Fejlesztők, jelenleg a T-34-3-al tápolok és sok sebzést kiosztok egy felderítő a segítségével. Ha csökkentitek a látótávot, akkor kapnak a prémium tankok valami kompenzációt a sebzésveszteségért, mikor valaki más felderít?" V (SerB): "Mondjuk, hogy csökkentjük a látótávot. Ha csökkentjük, akkor a valaki más által felderített tank sebzés sokkal nagyobb részt tesz ki az összesebzésből. Azt javaslod, hogy a szorzókat csökkentsük, hogy minden úgy maradjon ahogy van? Okés, elgondolkodunk rajta."
- K: "Miért csináltok igazságtalan küldetéseket?" V (SerB): "Hogy a kapzsi kölykök, mint te, szenvedjenek."
- Storm azt mondja, hogy ha erős FPS esésed van, mikor "felvillantasz" (felderítesz) több ellenfelet egy időben, azt jelentheti, hogy a HDD-d lassú és sokáig tart neki betölteni a modelleket. Töredezettségmentesítés segíthet valamennyire." (DX: Vagy egy értelmes kliens, nemde ;D).
- Egyéni Küldetések (a 0.9.5-ben az Object 260, T55A és T28 Concept-tel) nem lesznek időhöz kötve (vagyis nem lesz pontos idő, hogy mire kell elérni), de Storm hozzáteszi, hogy nem kell miatta túl boldognak lenni, mert nehezek lesznek a küldetések.

- célzási idő a játékban azt jelképezi "ami alatt az ágyúval céloztak", ez a paraméter "elégé megfelelően" valóságot jelképezi
- K: "Az ágyú stabilizáció paraméter összezavarja az embereket" (SS: ágyú stabilizáció ebben az esetben egy átfogó fogalom ami azokat a paramétereket foglalja össze, amik meghatározzák, hogy mennyire lesz nagy a célzókör, ha mozog a tank teste, tornya, stb.) V (SerB): "A véleményed, mint mindig, most is nagyon fontos a számunkra."
- elméletileg a D-10-85 ágyú ráfért a KV-13 toronyra, de mivel sosem volt javasolva a való életben, nem került be lehetőségként. Ha a WG betenné, akkor a jármű "lényegesen jobb lenne, mint a többi osztályában lévő"
- K: "SerB, tagadod, hogy a különböző tankoknak különböző esélye van a célkereszt közepébe találásra? V: "Igen tagadjuk. Mert ez egy ÖSSZEESKÜVÉS!!! És milyen ÖSSZEESKÜVÉS!!! lenne, ha nem lenne tagadva."
- K: "Mikor fogjátok nerfelni az arany lőszert ezüstért lehetőséget, amikor az E-75-ömmel megyek, azonnal arannyal lőnek rám." V (Storm): "Statisztikailag, az E-75-öket érő aranylőszer találat kevesebb, mint 20%-a az összes találatnak.
- K: "Mikor lesznek orvosolva a szakadások?" V: "Soha. Sajnos nem tudjuk megjavítani a kapcsolatodat."
- volt egy pletyka, miszerint az E25 sebzés/perc nerfelve lesz 2700-ről 2350-re. Ez nem igaz.

- Storm megerősíti, hogy az antivírus szoftvernek nagyon negatív hatása lehet a WoT-ra (különösen Kapersky, de sok más topicban azt mondják, hogy az AVAST, ESET és Norton kikapcsolása nagyon pozitív hatással van a teljesítményre és megszünteti a laggot) (DX: Hmm, emlékszem még anno a Win98-as 433Mhz-s gépen használtam ezt, mert az UEFA Champions League nem indult el, ha nem kapcsoltam ki a vírusirtót. De van pár lényeges különbség, pl. akkor még nem volt aktív NET mikor azzal játszottam ;) )
- Evilly azt mondja, hogy az orosz játékosok December 15 körül értesülnek a küldetésükről, de nem lesz nekik T-34-85M küldetésük, mint ami EU-nak lesz
- az orosz küldetés tank nem a T-44-85 lesz, DE lehetséges, hogy a T-44-85 újra lesz élesztve
- "túl korai még megmondani", hogy milyen lesz az Object 260 küldetés, még fejlesztés alatt áll
- az egyik elkövetkező javításban 8valószínűleg 9.6) a prémium tankok további (gazdasági) buffot kapnak



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése