2014. november 12., szerda

11.11.2014

Wargamingtől megerősítve: Simferopol pálya NEM lesz, legalábbis nem egyhamar. Parkolópályára tették.
- a WoT játékosbázisának 2%-a nő nemű.
- a WoT fő játékosbázisa 25 és 38 év közötti férfiakból áll
- mostanában növekedett a klánok száma (több okból, a CW-től kezdve addig, hogy az emberek kláncímert akarnak a tankjukra)
- a fenti dolog vezetett az Erődítményhez, mert a klánoknak kellett valamilyen "ökoszisztéma"
- a fejlesztők Erődítmény mód "bunkerekkel" kísérleteznek, valamilyen épületben kell létrehozni (az erejük az épület szintjétől függ, Malinkova-n tesztelik őket)
- ezek a bunkerek és más erődítmény fogyócikkek a klán parancsnokok által lesznek kihelyezve "taktikai táblán" keresztül
- a prémium acc/tank xp jelenlegi verziója csak ideiglenes, a prémium tankok (vagy accok, nem tiszta) tovább lesznek buffolva
- Storm nem fog részt venni a WoWs fejlesztésben, "Tankok 200%-ban elegek nekem"
- Stalingrad tovább lesz javítva (játékosok a "pici udvarok" miatt panaszkodtak, Storm hozzátette, hogy a pálya eléggé nehéz nélkülük is)
- PvE mód: "Amikor elkészül"
- 3-kaliber szabály nem lesz eltörölve ("mondjátok ezt azoknak a játékosoknak aki nagy ágyúkkal lőnek a könnyű tankokra")
- egy játékos azt az elméletet vázolta fel, miszerint a kis laggokat a kliens oldalon az energiatakarékos CPU funkciók miatt vannak (EIST, C-States, Turbo Boost). Storm: "Amíg nem mutatsz fel bizonyítékot ezekre a "misztikus" laggokra addig nem valószínű, hogy bármit is teszünk"

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Pontosan mi is az a 3 kaliber szabály?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lövedék lepattanásra vonatkozik. Ha egy lövedék a saját kaliberénél 3-szor vékonyabb páncéllal találkozik nem pattanhat le. Elméletileg. Ez úgy néz ki ha neked egy 90mm-es ágyú van és eltalálsz egy tankon egy olyan részt ahol 30mm-es ( névleges, nem az effektív ) páncél van. A lövedék nem pattanhat le. Ez nem vonatkozik a HEAT lőszerre.
      Hangsúlyozom ez mind elméletben vagy így ! A gyakorlatban azonban szinte bármivel találkozhatsz mivel a World of Tanks néha a saját szabályait is szembeköpi majd belelöki az árokba.

      Törlés
  2. OHHH! Értem, hát ennek az ellenkezőjével inkább találkozom a csatákban (papírtankról lepattogás). A válaszodat köszönöm!

    VálaszTörlés