2014. november 18., kedd

16.11.2014 & 17.11.2014

- K: "Mindenki tudja hogy a 9.5-ben nerfelik a látótávot...." V (Storm): "Mindenki tudja csak én nem tudok semmit"
- Az IS-7 és IS-8 oldalpáncélja korhű.
- Storm megerősíti hogy a kaliberénél kisebb lyukon is átmegy egy lövedék, de: "Nagyon kicsi az esélye és ezért figyelmen kívül hagyjuk."
- K: "Mért akarjátok minden jármű látótávolságát nerfelni 5 darab T8 könnyű tank miatt? Ez a TD-k elleni háború és a rossz arty nerfhez kapcsolódik. Javaslom: csökkenteni a  csapat létszámot 12re, artyt korlátozni 2re és elvenni a  fele lövedéküket!" V: "A játékosok játéktervei bénák. Ahelyett hogy egy paramétert változtatnánk, azt javaslod hogy változtassuk meg a játékszabályokat miután azért szidsz hogy túl sokat változtatunk. Logika, logika mindenhol."
- T-44-85 és T-34-85M a játékban? "Majd ha készen lesznek."
- "Coated optics" mindeig aktív, nem csak mozgás közben.
- K:"Elég a csapat csaták 'fejlesztéséből'" V:"Rajtad múlik hogy eleged van-e. Senki se tart itt."

- Storm azt mondja hogy az új ütközés mechanizmus azért került be a 9.4-ben mert "a régi nagyon bugos volt"
- Storm azt mondja az Object 260-ot több lépcsős misszióval lehet majd emgszerezni és nagyon nehéz lesz.
- sok játékos (még az EU szerveren is) olyan hibát jelzett a hangárban, hogy a kamera hirtelen kizoomol nagyon messzire, Strom azt mondja, hogy már tudnak róla és javítani fogják
- Orosz 8as közepes prémium T-54 Model 1945 jövőre érkezik
- Havok: "amikor elkészül"
- lehetséges lesz mindhárom Egyéni Küldetés tankot megszerezni (Object 260, T55A és T28 Concept) az accodon
- Char B1 a játékban azért nem használja a testén lévő howitzert, mert az egész jármű mogatásával céloztak vele (0 mozgása volt a csőnek)
- K: "Az 1-4-es szinten vacakok a francia tankok" V: (SerB): "Ne játssz velük."
- a jelek szerint, az EU szervert nemrég DDOS támadás érte, Storm vizsgálja az ügyet (DX: akik nem ismerik, a DDOS olyan támadás, hogy egy időben rengetegen akarnak kapcsolódni a szerverre, ami így vagy nagyon lelassul, vagy teljesen össze is omlik a terheléstől)
- K: "SSD-m van. A csata betöltődése rendben van, de miután kilépek, nagyon sok időbe telik míg betölti az eredményt (A "pörgő keréken" ragadok), miért van ez? Egy barátomnak normál HDD-je van, neki nincs ilyen problémája." V (Storm): "Csatlakozási probléma. Miután véga a csatának, nagy mennyiségű csata statisztika adat megy át. Erre az adatcsomagra vár a játék. Ha csomagveszteséged van lehet, hogy sokáig tart míg az összes információ megérkezése megerősítésre kerül."
- Storm a különböző orosz "szakértők" sírásával kapcsolatban az új várható mozgási fizika miatt: "Egy ország tele szakértőként születettekkel. Néha Boing képeket termetenek a semmiből, néha telepatikus úton távolról kiértékelik a fizikát. Miért nem kolonizáljuk a Marsot ilyen emberekkel?"
- a jelek szerint, hogy kiváltsák a talajellenállást (és igazolják, hogy néhány tank lassabban mozog azonos lóerő mellett), egy új paramétert kap majd az új mozgási fizika: "lóerő veszteség kuplung és hajtáslánc miatt".
- nincs időpont az új mozgási fizika tesztre
SerB a játékos javaslatokról: "Bármi amit javasolhattok már eszünkbe jutott régen és vagy eldobtuk, (99,9%), vagy arra vár, hogy bekerüljön (0,1%). ÉS így a játék növekedésével együtt a régi dolgok és szemetek mennyisége is növekszik, bocsi. "A populáció növekszik, de az össz-intelligencia állandó".

1 megjegyzés:

  1. Ez mi a sz@rért van, hogy állandóan nerfelnek. Mindent, meddig lehet ezt csinálni? Kicsit kezd elegem lenni.

    VálaszTörlés