2014. november 26., szerda

24.11.2014 & 25.11.2014

- A játékban lévő Maus páncélja ugyan olyan minta  valóságban. (a WG megmérte élőben)
- Úgy tűnik, az IS-7 páncélja korhű 
- Úgy bánnak el a "ki lőtt meg és mivel" moddal, hogy csökkenti a kliens által kapott adatokat.
- Tegnap azt mondta Storm hogy az új BigWorld motor az oka a render távolság átalakítás késésének. Most hozzáteszi hogy az új mozgási fizika is ezért lett átalakítva. Először beakarja rakni az új Bigworld motort és utána jöhet minden más. Különben bug lavina lenne.
- A fejlesztők dolgoznak a Havokon, de sajnos késik mert csökken a  teljesítmény miatta.

- Reakció arra hogy a mozgékony nehéz tankok rendben vannak és az IS-7 mozgékonysága nerfelve van pedig az Object 260-é nincs (és hogy buffolni kéne az Is-7 mozgékonyságát a történelmi értékekre): Storm azt válaszolja hogy az Object 260-ot még a tornya közepén is átlehet lőni.
- Nem áll jól a HESH átdolgozás. Storm nem tudja hogy kéne berakni ahhoz hogy ne legyen imba vagy teljesen használhatatlan.
- Storm azt mondja az aranylőszer elleni érvek: a) profit veszteség b)kevésbé lenne élvezetes a játék egy "bizonyos célközönségnek"
- Nem lenne jó berakni több lőszertípust vagy komplikált lövedék mechanizmust, mert érthetetlen lenne a játék a legtöbb játékosnak akik "átlag emberek, akik közül sokan nem gamerek"
- Storm azért van ellene a statisztika elrejtésnek mert: "Ha a játékos elrejti a statisztikáit akkor vagy nagyon rossz (szégyenli) vagy nagyon jó (nem akar fő célpont lenni) játékos. Különböző modon kötnének bele ezekbe a játékosokba: lövés, eltolás, akadályozás- És ez csak az egyik negatívum."
- Storm azt mondja lehetséges lenne úgy berakni a statisztika elrejtést hogy a nevet is elrejti és mondjuk "Player X" lenne csak kiírva. Ezen még gondolkoznak.
- Storm azt mondja azért került be a három kaliber szabály, hogy a könnyű tankokat átüssék a nagy ágyúk.
- Nem fog a lánctalp által beszedett sebzés felfogott sebzésként visszakerülni
- K: "Mért van az IS-4-nek korhű D-25T ágyúja ami egy vicc T10-ben, miközben más tankoknak nincs ilyen alternatív ágyújuk?" V: "Már így is elég sok tanknak van "vicc" ágyúja."
- K: "Az Object 260 misszió túl nehéz és sokan csalni fognak." V(SerB): "Már álmodom a csalásért bannolt játékosok sírásáról :)"
- K: "Várhatjuk hogy a 9.5 vagy 9.6-ban kerek lesz a render távolság? V(SerB: "Hát bármikor bármire számíthatsz."
- Elméletileg minden tank kaphatna külön render távolságot, de erre nicns szükség mert a látótávolság van helyette. A korlátozott render távolság technikai paraméter amitől jobb lenne teljesen megszabadulni.
- Storm azt mondja az a mod ami csak a lövedék típus árulja el de játékos nem, legális marad.
- A WG fejlesztők nem tudnak egyszerűen megszabadulni az XVm noobmeter től.
- Nem akarják csökkenteni a 25% RNG átütést.
- Az Object 907 azért lett buffolva mert túl gyenge volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése