2014. november 22., szombat

20.11.2014 & 21.11.2014

Nem volt semmi különös ezért csak egy kis szösszenet.

Supertest:

T8 Brit TD a "Firefly ágból" - Charioteer


Tesztelik az egyedi missziókat amik a 9.5-ben jönnek.
És lesz női legénység.




5 megjegyzés:

  1. Női legénység. Hát nem tudom mekkora volt erre az igény ha volt egyáltalán. Gondolom emiatt új hangokat is fel kellet venni stb stb. Szerintem az a relatíve alacsony számú női WOT játékos nem sértődött meg nagyon hogy csak férfi legénység van. Szóval én ezt megint úgy látom hogy:
    Egy olyan funkció ami nem hülyeség csak sokkal fontosabb dolgokkal is foglalkozhattak volna. De biztos semmi hiba nincs a játékkal ezért van erre idő.
    Az egyedi missziókat meg említették hogy nehezek lesznek. Szerintem az 1 meccs alatt 8000 spotolt dmg könnyű tankkal nem nehéz hanem lehetetlen. A 20000 dmg Nehéz tankkal (igaz hozzá adódik a páncél által felfogott sérülés is ) szintúgy lehetetlen. A Közepes még talán ( 3 kilőtt TD és az egyik nagyobb szintű mint te ) teljesíthető. A TD is ( 10 ezer sebzés ) szökőévekben egyszer. Artyt nem tudom sose játszottam velük így nem tudom nehéznek számít-e hogy első légy XP-ben és Sebzésben is a csata végén. Ráadásul ezeket nem elég egyszer teljesíteni. 5-ször kell ( Vagy 4-szer ha a másodlagos küldiket is teljesíted ). És a jutalom tankoktól se estem le a székről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyedi missziókról még nem írtam le ezeket mert még supertest-ben vannak és még változhat. Mert hát igen 20k sebzés...

      Törlés
    2. Hát reméljük változik. Csak mert aki ezeket megcsinálja 5-ször annak én nem egy hanem a játékba található összes tankot odaadnám mert bőven megérdemli.

      Törlés
  2. Szerintem minden egyes játékosnak más nehézségű lesz. Mintha olvastam vlna valahol hogy mindenkinek a statisztikájából fogják kiszámolni.

    VálaszTörlés
  3. A képek vmiért nem jelennek meg. (vagy csak nálam)

    VálaszTörlés