2015. február 24., kedd

War Thunder - 1.47 Update

Újabb nagy update került be a War Thunder-be.

Nézzétek meg a trailert. Rengeteg újdonság jött mind tankok mind gépek részére. Optimalizálták az ultra low beállításokat is. Bekerült a Maus is végre és sok sok egyéb. 


6 megjegyzés:

  1. végre a német oldalon is lesz ellenfele a szaros OP t-54 és IS4M ellen,imádni fogom a maust már csak a 105-ös tigeren kell átverekednem magam már mehet is a maus :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak az első Tiger II-nél tartok de majd meglesz a Maus is egyszer :D

      Törlés
    2. az első tiger 2 is nagyon jó tank imádom nagyon sokat kilőttem vele sőt még egy IS4M-et is kidurrantottam vele de csak egyszer, viszont néztem mint Rozi a moziban hogy csináltam eszt és akkor láttam kill camon ,hogy a lövege mellet hatolt be kb. 200 méterre volt tőlem és a tiger 2 legjobb löszerével lőttem (a nyílfej alakú)szerintem kicsit ideges lett után na :D
      amúgy még most értem a német oldalon Rank 5-be szóval eredetileg a jagdtiger lett volna de most ,hogy bejött a Maus egyből arra indultam inkább :)

      Törlés
    3. Az ilyen élmények miatt öröm vele játszani :D

      Törlés
    4. tuti :) élvezni fogod az alap löszere is komoly áttűtésel bír csak a torony formája néha átok,de amúgy jó tank,már egy skint megkaptam rá a sok kilőtt tankért és a H verzió sem gyengus de nem ki löhetetlen viszont jó a cső lehajtása és az előny.
      a motor hangja meg bivaly erős tényleg azt érezni ,hogy egy 700 lóerős motor van benne.
      persze az a IS4M tuti nem bírt :)

      Törlés
    5. Az biztos hogy élvezem mert a KT mindig is az egyik kedvenc tankom volt :D

      Törlés