2015. április 16., csütörtök

15.04.2015


- Storm megerősíti: a 9.7 tesztben található HD Super Pershing nem a  végleges modell. A végleges verzió a 9.8-ban jön és a front páncél buffolva lesz.
- Az hogy nem lehet bizonyos gombokra funkciókat berakni a Bigworld hibája, a fejlesztőknek még nem volt idejük javítani.
- A SU-26 nem kapja vissza a régi elit ágyúját, csak egy picit buffolják.
- Nem gondolkoztak olyan sebzés modellen hogy a löveg sebzése ne a kalibertől függjön hanem a szintjétől.
-  A WG teszteli az arty átdolgozását.
- SerB jól van, azért nem beszél mostanában a WoT-ról mert minden WG projektet felügyel.
- A HD IS-4 páncélja rendben van, nem lett nerfelve: a front páncél dőlésszöge olyan fél fokot változott,  a tetőn lévő gyenge pont 20%-al kisebb és a lövegpajzs mögötti lyuk is kisebb.
- Nehéz dolog új HD modelleket rakni egy patchbe. A 9.7 tesztelői túl voltak terhelve az új BigWolrd hibáinak keresésével.
- A WoT-nak teljesen más a közönsége mint a GTA 5-nek Storm szerint.
- Storm az AAA játékokról (pl GTA5): "Nincs semmi innováció vagy ötlet. Csak jól van megcsinálva ahogy nézem. Ez egy jó projekt ereje, nem kell innovatívnak lenniük, csak jól kell megcsinálni."
- Egyelőre nem haladtak a pályát számbavevő MM-el
- Játékosok azt számolták hogy ezzel a  sebességgel 5 évbe telik majd míg minden tank HD lesz. Strom azt mondja gyorsabb lesz.
- Ha megcsináltál valami missziót a 9.8 előtt, akkor megcsináltak maradnak. Ha nem csináltál meg valamit akkor sem lesznek megcsinálva ha már az új "könnyebb" feltételeket megcsináltad egyszer korábban.
- Megváltozik a felderítő sebzéses misszió.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése