2014. január 15., szerda

15.1.2014

- K:"Gondoltatok arra hogy a történelmi csatákban a Tigris vs T-34 csatában mindenki Tigrissel akar majd menni? Én csak Tigrissel fogok játszani mert ha T-34-el játszanék az csökkentené a statisztikámat:" V:(SerB)"Persze hogy gondoltunk . az ilyen okos játékosok várhatnak az idők végezetéig :) És ezáltal nem fog javulni a statisztikád mi?:)" (Vagyis hogy nagy lesz a várakozási sor a Tigrisnél)
- Előzővel kapcsolatban amikor azt kérdezték hogy ez nem csökkenti-e a történelmi csaták népszerüségét: "Pár csatáknál biztos. Nem érdekel."

- Arra a kérdésre hogy a történelmi csatákban mért nem csinálják mondjuk úgy hogy 1 Tigris 5 Panther VS 1 IS és 5 T-34/85: "Mert például a Kurszki csatában nem volt IS és T-34/85"
- Fejlesztve lesz a "Csapat" és a hibák javítva lesznek.
- A találat után nem változik meg a röppálya.
- A löveg mozgás is egy egyensúly paraméter - például a KV-1S -8 lefelé mozgással rendelkezik a 122mm-en, a valóságban ez -2 lenne csak, Yurko azt mondja a történelmi értékekkel sok Orosz tank játszhatatlan lenne.
- A tank sebességét nem számolják bele a lövedék röppályájába
- Storm megerősíti hogy az Agrimotor egy régi teszt jármű volt 4 éve, már nem használják és csak az ikon van meg.
- Storm azt mondja a ZIS-30 Orosz TD majd bekerül valamikor.
- The_Chieftain azt mondja beszélt Hilary Doyle-al és Mr.Doyle szerint a Németek tudtak a 122mm IS prototípusról 5 hónappal azelőtt hogy találkoztak volna IS-el a csatában.

2 megjegyzés:

  1. Az IS-en a kisebbik ágyú lesz, vagy a 122-es(csak azért, mert IS-2-őn volt 122mm)?

    VálaszTörlés