2014. január 8., szerda

7.1.2014

- A különálló felfüggesztés bevezetése után nem változik semmi, mert ez csak vizuális.
- Az hogy a Chi-Ha könnyű tank a Kínai ágban és közepes a Japánban attól van, hogy mind két hadsereg máshogy sorolta be. (A Japán Chi-Ha-nak nincs meg a könnyű tank álca bónusza.)
- K: "Az UEFA szerint Izrael Európában van és ezért az Izraeli tankoknak is az EU ágban kell lenniük" V:"Sajnálatos módon, nincs megállapodásunk az UEFA-val"
- Nincs "lövés és meghalás egyszerre" a WoT-ban. Az egyik esemény mindig előbb következik be, ez nem bug és nem lesz megváltoztatva.
- Nincs köze az új motorhangoknak a HD klienshez.
- Lehetséges hogy sártól koszosak lesznek a  tankok a csata során.
- Lehetséges hogy a lánctalpak "megcsúsznak" a jövőben.
- Változás a JT88-ban? "Ha változtatunk majd elmondjuk."
- A tűz és a lőszerrekesz robbanás is befolyásolja a creditet. Mind kettő modul sebzést okoz és ez beleszámol a creditbe.
- Amikor a tankok pénz szerzését állítják be akkor számolnak a lőszer és javítás árával is, de még az arany lőszerrel is számolnak.
- Amikor megkérdezték melyik jobb XP szempontjából, a teljesn HP-t leszedni vagy kevés HP-val rendelkező tankokat kilőni, SerB azt válaszolta hogy jobb ha egy kevés HP-val rendelkező tankot kiszedünk előszöer mert akkor egyel kevesebb ellenséges ágyú lesz és így növeled az esélyét a nyerésnek és így többet kaphatsz a csata végén.
- SerB egyelőre azzal számol hogy a HD tartalom külön lesz a normál klienstől.
- Úgy tűnik, a Bambusz foltok (Pearl River) nem adnak álca bónuszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése