2014. január 3., péntek

2.1.2014

- SerB megerősíti hogy teljesen új skineket kell csinálni a HD klienshez de a WG továbbra is engedi a saját skin használatát.
- Nem dolgoznak képesség alapú MM-en a normál csatákhoz. 
- SerB azt mondja már megnézték a garázs csatáknak azt a problémáját hogy a vesztő csapat játékosa kilép szándékosan és szabotálja a csapatát. Opcióként említi a "mega büntetés" a korai kilépőknek.

- A lerepülő torony számolása a szerver oldali Havoc által történik, hogy mindenkinek ugyan oda repüljön. SerB nem tudja hogy mindig aljával lefelé érkezik-e le a torony (mivel nincs lemodellezve az alja).
- Amikor SerBet a T110E1 és T110E2 ről kérdezik, azt mondja hogy nézzék meg a Hunnicutt "Firepower" könyv T110 szekciójának első 2 képét.
- SerB azt mondja nem tudják még garantálni hogy milyen gép kell a HD kliens max beállításához, de azt mondja hogy egy GTX760-al jól kell futnia.
- Object 278 tank nincs tervben.
- Ha egy nagy épületet lősz, lehetséges lesz lerombolni a földszint kilövésével.
- SerB azt mondta valószínű nem lehet majd megsemmisíteni egy tankot ráhulló törmelékkel, mivel sok törmelék lesz a kliens oldali fizikában, és a szerver nem bírná ezt a számítást.
- Nem lehet majd a kamera látó területet állítani csuszkával.
- Úgy tűnik a lerepül torony megőrzi a páncél vastagságát átütés számolásra - ha nem sikerül berakni ezt akkor viszont átlőhetettlenek lesznek.
- A-44 V-5 motornak túl kevés a HP-ja (120, miközben a többi osztályában lévőnek 190+)? "Nincs komment"
- AMX-30 érkezni fog ("amikor elkészül")
- új KV-1 és IS lánctalp modell nem kapcsolódik (nem része) a HD modell bevezetéséhez
- SerB azt mondja, hogy a LAN versenyek és csapat csaták kettő különböző dolog: ezért van a csapat csatákban döntetlen, mialatt a LAN versenyben csak győztesek a pontok alapján
- elfogott német KV-1valamiveé rosszabb lesz, mint az elit Szovjet KV-1 ("szokás szerint")
- Úgy tűnik, a Németek kaphatnak egy magas szintű prémium közepes tankot, mint például a Panther Ausf. F, Panther II prototípus vagy Kelet Német T-54, de nincs több info.
- A Tetraarchnak nincs különleges MM szabálya.
- Úgy tűnik az alacsony szintő Szovjet TDk, amit régen jelentettek be, nem lettek elfelejtve, a sorsukról majd döntenek.
- Ha bekerül a  roaming, az csak a kliensbe lesz használható (fórumra nem)
- SerB azt mondja a büntetés a csapatsebezésért sosem volt direktben kapcsolatban az okozott sebzéshez.
- SerB azt mondja olyan dolgok amiket nem a szerver irányít, nem lesznek hatással a csatára (tehát nem lehet a havokot csalásra használni.)
- Havocnak nincs köze a talajba csinálható lyukakhoz.
- Overlord elismeri hogy az M60 lehet nem volt a legjobb választás ajándéknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése