2014. április 13., vasárnap

12.4.2014 + Ranzar

- Storm arról, hogy miért változtatták meg az automata célzást a 9.0-ban: "A jelenlegi automata célzás néhány jármű esetében (főleg nyitott tetejű artiknál) néha az "üres részre a jármű körül" céloz és nem magára a járműre. Ezt úgy orvosoltuk, hogy bevezettünk egy új pontot ahová az automata céloz. Nem változtatja meg az átütési esélyeket."
- pályák újraegyensúlyozása főleg a történelmi csatákhoz nincs tervben
- lehetséges, hogy az "Ütközet" és "Támadás" módok is megjelennek a történelmi csatákban
- teljességgel lehetséges technikailag olyan képességek berakása amik csak bizonyos feltételekkel működnek (pl- képességek autoladeres tankokhoz, TD-khez, stb.)
- az állítólagos Storm által írt "arti nerffel" kapcsolatban - azt mondja, hogy félreértették az "útmutató-készítők mert szenzációra vadásznak"  (SS: semmi sem utalt szarkazmusra és amit írt teljesen tiszta volt, mindegy is - Storm valószínűleg Murazor vagy Jove-ra gondolt). Nincs tervben arti nerf, de buff sem lesz, Storm azt mondja, hogy a statisztikák alapján minden rendben van az artikkal.
- a jelek szerint, van egy Orosz szociális csoport a Vkontakte-n (VK, Orosz Facebook) "Nők a World of Tanks ellen" névvel olyan 7000 taggal, akik azt állítják, hogy a WoT tönkreteszi a házasságot, mert a férfiak túl sokat játsszák (SS: ez nem trollkodás, tényleg van ilyen)
- egy érdekes dolog amit az EU/US-től kaptam. A forrás ismeretlen szeretne maradni. Belső WG EU adatok alapján, a Worl of Warplanes jól teljesít, egyre növekvő játékosszáma van. Az orosz WoWp szerver az amelyiknek gondjai vannak.

SS leírja, hogy elhet feltűnt mostanában elég rövidek a postok. Ez azért van mert az eredeti topik ami a fő forrás volt szinte már halott. így úgy kell összevadásznia. Az új válaszok ritkán bukkannak fel (Serb-től soha, Storm-tól már gyakrabban, de még így is ritka). A fejlesztők a jelek szerint elfoglaltabbak, mint szokásos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése