2014. április 19., szombat

19.4.2014 - 2. rész

- Panzer IV a történelmi hűség miatt lett megváltoztatva a 9.0-ban, "teljesen játszható"
- Storm megerősítette, hogy az állítólagos Panzer IV Ausf.G 9.0-ás lefelé hajlási szög nerf csak akkor érvényes, mikor az ágyúja oldalra céloz, hogy ne akadjon bele a Szoknyába
- nem lesz tankelhárító gyalogság a  “Fortification” módban
- SU-152 HEAT lőszer a Kursk Történelmi csatában igazából történelmileg nem hiteles, a háború után lettek kifejlesztve. Egyensúlyi okok miatt van bent.
- Storm azt mondja, hogy az Ütközet mód eredményei az "elvártnak megfelelőek"
- Storm megerősíti: Az Ütközet mód visszatér miután kijavították az egyensúlyt
- K: "Lesz gyalogsági játék a Wargamingtől?" V: "Ehhez a feletteseinket kell megkérdezned, nem a a tankfejlesztőket. Mi tankokat gyártunk."
- az a verzió, hogy az ST-I 10es helyen, és az IS-4 9es helyen legyen azért nem lett felvetve, mert az IS-4-ről sokkal korábban (évekkel) beszerezték az információkat, mint az ST-I-ről
- a történelmi csaták beállításai (pl. tankok, lőszerbeállítások) "röptében" változtathatóak, és nem kell nekik külön javítás
- Storm az állítólagos Tiger részvételről az Ardenneki csatában: "Hazugság és provokáció. Több Tigris volt, de nem vettek részt a csatában."
- Storm azt mondja, hogy az alábbi kép ugyan azt a Tigrist mutatja, a különbség a megvilágítás minősége.
0_d2302_2746e2a2_XL
- az "ezüst Chi-Nu Kai" hibát a modok okozzák (SS: név szerint a "white corpse mod"
- K: "Hogy fogjátok megoldani a túl sokáig betöltődő csaták problémáját" V: "Egyelőre nem fogjuk."
- Storm azt mondja, hogy az új 9.0-ás értesítő ablak helyes, az embereknek csak hozzá kell szokniuk

Overlord a Történelmi Csatákról:
'A TCS-kről. A mód nem 3 évig készült. Azt mondanám, hogy max. 6 hónap volt. A fő ösztönzés bármelyik módhoz a szórakozás kéne hogy legyen, nem pedig az ezüst/XP bónusz amit ad. Személy szerint, nem számítanék rá, hogy bármelyik tank a valódi történelmi tankokon kívül részt vehetne benne. Úgy gondolom, hogy a mód rendben van első verziónak és van benne lehetőség a továbbfejlődésre. Természetesen, mindig jobb kivételes dolgokat első próbára készíteni, de sajnos ez nem mindig sikerül."

4 megjegyzés:

  1. "SU-152 HEAT lőszer a Kursk Történelmi csatában igazából történelmileg nem hiteles, a háború után lettek kifejlesztve. Egyensúlyi okok miatt van bent"
    Az egyensúly ott van elcseszve mikor prohorovkán 5-6 darab SU-152 bekempel az erdőbe és semmivel nem lehet kiszedni őket onnan. Szóval esélyes a döntetlen vagy a szovjet győzelem. Nyilván az történelmi, hogy ha esetleg t-34 is van a szovjetek között még a saját csapata is rácsodálkozik hogy hogyan került oda. A történelmi csatákkal szerintem eléggé mellé nyúltak. Kurszkon sokan játszanak de ott a fent említett problémák vannak. Ardenekben nem láttam még 10 amerikai tanknál többet várakozni. Balatonnál meg valamiért a szovjetek vannak kevesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a történelmi csaták bizonyos szempontból sokkal érdekesebbek mint a normál csaták. Nekem tetszik így, néha egyensúly nélkül. Jó móka.

      Törlés
    2. Igen szovjetként én is élveztem. Mikor egy lövésezek pz4-eseket az nagyon felvidító. Mikor viszont én megyek pz4-el már nem olyan jó buli. Mással meg perceket várni hogy bedobjon és ott szopassanak a láthatatlan harcosok.... nem éri meg.

      Törlés
    3. Én élvezem Némettel is de csak Pantherrel (vagy Tigrissel ha vártam 5 percet hogy legyen meccs :D)

      Törlés