2014. december 31., szerda

30.12.2014

 A 9.5-ben az ágyúkon a jelzőkörökhöz nem nyúltak.
- az orosz csúcs (múlt héten, Január 1,1 M-hez viszonyítva) kb. 850e
- képesség alapú MM ("ligák") "többször" át lett tárgyalva és vizsgálva és arra jutottak, hogy nem adna okot a jobb játékra
- K: "Rakjátok be a képesség alapó MM-et és meglátjátok a gyakorlatban!" V: "Egy ajánlat játékos, elkészítheted a saját online játékodat és annyit kísérletezhetsz élő szerveren amennyit csak akarsz!"
- azok az állítások, hogy a képesség alapú MM javítana a játékélményen nem a "valóságon alapulnak"
- a pletyka miszerint a Havok ki lett dobva hamis

- a hosszabb oktató móddal kapcsolatban, a fejlesztők azt mondják, hogy minél hosszabb az oktatás annál kevesebben végzik el. A fejlesztők szerint, fura gondolat van a jó játékosok fejében, hogy ők már a kezdettől fogva jók voltak. Általánosságban a fejlesztők gondolkodnak jobb oktató módon, de hosszabbá nem teszik.
- az oktató módot átugró játékosokkal kapcsolatban, egy WG fejlesztő mesélte, hogy felnőtt játékosokkal is találkozott meetingeken akik teljesen kihagyták az oktató módot, 9es szintig felfejlesztették magukat, és azt sem tudták, hogy mi az a célzás és, hogy akkor kéne lőni, mikor a célzókör beszűkült
- a jelek szerint néhány orosz játékos megtalálta élete párját a WoT-on keresztül, már egy esküvő is volt
- a Karl és a Chaffee verseny módok is nagyon népszerűek voltak
- az Orosz szerveren a "winter mode" csak 10 napig fog tartani. Ez azért van így szándékosan, hogy "ne legyen túl hosszú az ünnepi hangolat")
- a "winter mode" tankok "a normál tankoknak megfelelő" legénységet használnak - a mód végeztével a Barakkba kerülnek. Ha a Barakk tele van akkor egy "buffer helyre" kerülnek és bekerülnek a Barakkba amint lesz helyük.
- a Winter Mode tankok garázsból való eltávolítása a mód vége előtt nem lesz lehetséges
- több lemásolt pálya (mint Ruinberg, Winterberg) nem lesz egyhamar
- a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a lókliens optimalizáción, poén módok berakása nem befolyásolja ezt - winter mód végeztével a legénység a "megfelelő normál tankba" lesz átképezve (SS: vagyis a Mammoth T110E5, az a TD mianeve Foch 155 és az LT legénység LTTB-be)
- nincs egyelőre tervben a Panther 88-nak korlátozott MM
- Panther 88 a 9.6-ban kerül a boltba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése