2014. december 23., kedd

Téli hangulat a játékban - Winter Mod

Ha már nem lesz fehér karácsonyunk, legalább a játékban lehet az. Itt egy kis trailer a frissen kijött Winter Mod-ról. Itt egy videó róla milyen lesz a játék:



A készítő Torsus_SD aki nagyon sok munkát fektetett bele. Nagyon igényes is lett. Letölthetitek a teljes verziót vagy egy "light"-ot. A lightból hiányoznak a havas tank textúrák.  Figyeljünk mert nagy méretű mod.

Teljes verzió link: itt  (3,1 GB)
Light verzió link: itt (1,7 GB)

Gyenge gépekre nem ajánláják mert drasztikusan csökkentheti az FPS-t. Ha ilyet észleltek még törölhetitek a "particles" mappát a res_mods/0.9.5/ mappában és akkor nem lesz hó esés effekt.

Én kipróbáltam és ami érdekes hogy igaz a garázsban kevesebb az FPS és a csata is mintha lassabban töltött volna be, de a csatában viszont mintha több FPS-em lenne. Legalábbis azon a 2 pályán amin mentem illetve hozzá teszem low beállításokon megyek. 

A linkről egy torrent fájlt tölthetünk le amivel letöltünk egy zippet amit aztán kicsomagolva telepíthetjük a  modot a WoT mappánkba. A telepítő orosz de nem kell megijedni, teszek fel pár képet a telepítésről. 




2 megjegyzés:

  1. Üdv Crono!

    Köszi a fordításokat a melót amit töltöttél vele, és a segítséget.
    Boldog Karácsonyt!

    Oberjunker

    VálaszTörlés
  2. Üdv!

    Szívesen! :D Örülök hogy hasznos amit csinálok/csinálunk (még tesóm is fordít bár ritkábban). Remélhetőleg még egy jó darabig csinálni fogom.
    Boldog Karácsonyt neked is!

    Crono

    VálaszTörlés