2013. március 20., szerda

19.3.2013

- Valaki megkérdezte Storm-ot hogy a Ciprusi események érintették-e a WG-t(hogy a  kormány az EU segítségével ellopta a banki lekötések 10% át)  . Azt válaszolta ez nem a fejlesztőknek szánt kérdés. 
- K:"Mért lett az a kérdésem figyelmen kívül hagyva hogy arty játékosok-e a fejlesztők?" V:"MErt hülye kérdés. Nem fog senki végig futni az emeleteken megkérdezni mindenkit hogy arty játéks-e."
- Közepes időtartamon belül terveznek új modulokat a tankoknak. (Vagyis kb. egy év - olyanokat kell érteni ez alatt mint új ágyúk stb.). Az is lehet hogy új modul kategóriák is lesznek.
- A területi sebzés a lövedék sebzéséből van számolva.
- A jelenlegi T8as artykból lesznek vagy T9 vagy T10es artyk.(A T10 re gondolnak főleg. T9 akkor lesz ha túl gyenge egy T8as T10nek.)
- Storm azt állítja nem egy algoritmus felelős minden véletlen szám generálására a játékban.
- K:Melyik tank kapja a pontot ha egyszerre két tank találja a megsemmisítéskor a tankot. V:"Amelyiket a szerver előbb feldolgozza."
- Ha jól értette SS akkor meg lett erősítve a kiegészítő felszerelés(Pl a "Schurzen" a német tankokon)
- A tank álca értéke nem változik attól függően előről vagy oldalról van nézve a tank.
- WG-nek nincs külön algoritmusa az álca érték kiszámolására. Minden tanknak egyesével adtak értéket "józan ész" szerint.


Overlord a hétvégén  EU és NA fejesekkel találkozik a közösséggel kapcsolatban. Az emberek véleményére kíváncsi a  Blogján.

http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/03/1932013.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése