2013. március 10., vasárnap

Overlord blogjáról: Wargaming Seattle

Forrás: http://overlord-wot.blogspot.cz/2013/03/wargaming-seattle.html

Gas Powered Games (Wargaming Seattle)
Sokan gondolkoznak, spekulálnak a Gas Powered Games-el kapcsolatban, ami a legutóbbi megszerzésünk. Chris Taylor-nak ez egy örömteli megleptés volt - 2012-bewn, a stúdió bizonytalan jövő elé nézett, és csak egy már nem működő Kickstarter projekt tartotta életben. Wargaming csapat részévé válás új életet adott a stúdiónak; egyértelműen érezni az izgalmat a stúdióban, az új ötletek áramlásából, és a buzgóságból, amivel elvállalják az új lehetőségeket a Wargaming struktúrájában.

A múlt héten lehetőségem volt meglátogatni a Wargaming Seattle studio irodát és találkozni Chris-el, és a tervei és elképzeléseiből kiindulva a stúdiójövőbeli irányáról beszélgetni, új játékfejlesztési tervekről, és, hogy megismerjem a csapatot és elmondjam miről is szól a Wargaming - örömöt, szórakozást vinni az ingyenes játékokba. A megosztott látomásunk hatalmasabbnak bizonyult, mint bármi amire külön-külön jöhetünk volna.

Gas Powered Games és Chris Taylor már sok híres termékük miatt is híresek, többek között Total Annihilation, Supreme Commander, Supreme Commander 2, Dungeon Siege, Space Siege, Age of Empires Online, és Demigod. A stúdió éppen annyi idős mint a Wargaming - 15 éves - szóval nem meglepő, hogy ennyi remek játékot hoztak létre.

Chirs Taylor a tűz a stúdió alatt, ami mindig hevesen tartja a dolgokat, a híresen hideg és esős Seattle-i időjárás ellenére. Igen csak lenyűgözött az enthuziazmusával és akaratával, hogy új projektekbe kezdjen és a Wargaming csapat tagja legyen. Ahogy vacsora közben nekem mondta, remek érzés, hogy valaki más veszi át az adminisztrációt, és így teljes erővel és örömmel a játékkészítésre koncentrálhat.

A Gas Powered Games irodája éppen Seattle határában van, közel a Nintendo US székházához. Nagyon posztmodern, rengeteg üveggel és acéllal, és túl nagy a jelenlegi létszámhoz, ami azt jelenti, hogy hamarosan elkezdenek embereket felvenni. Így majd neki is tudnak állni az új Nagy Dobásukhoz.

Van egy íróasztal ami már tele van pakolva - Chris Taylor-é! Olyan, mintha megtartott volna minden játékot amin valaha játszott, minden magazt, könyvet amit valaha olvasott, és elég irodai bútort, hogy mindegyiket felhalmozza. Szerencsére tudjuk, hogy a káosz annak a jele, hogy az alkotó energiák folyamatosan folynak. Ez is azt jelzi, hogy a a Gas Powered Games remekül beleillik a Wargaming-be! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése