2013. március 31., vasárnap

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


Így Húsvéthoz érkezve, és hímestojás+sonka+torma+kalács kombó mellett szeretnénk megköszönni minden Kedves olvasónknak, hogy olvassák a mi kis fordításainkat. Elnézést szereték kérni, hogy nem mindig sikerül azonnali fordítást adni, és hullámzó, hogy éppen mi mennyi kerül fel, de munka, tanulás, és egyéb teendők miatt kaotikus a dolog. Ennek ellenére természetesen tesszük amit tudunk.

Egyéb dolgok, amik eddig időhiány miatt kimaradtak, elnézést miatta:

http://worldoftanks.eu/news/6496-2nd-anniversary-birthday-card-contest/
Ha még nem tudtátok, vagy nem igazán értettétek, mert a fórum tele van olyanokkal akik nem értették. Ami persze nem baj, ha nem tudtok angolul. Április 12-ig van időtök postára adni a születésnapi képeslapot a Wargamingnek. A lényeg, hogy 2 éves lesz a WoT, és ezért a WG játékot hirdetett. A lényeg, hogy készítsetek születésnapi képeslapot, aminek a WoT 2. születésnapjáról kell szólnia, persze a tartalma és formája tőletek függ, csak utaljon WoT 2. évességére (érdekes szó tudom xD)
Szabályok:
-egy kártya / játékos
-a képnek a WoT EU 2. születésnapjához kell kapcsolódnia
-játékosnév is legyen a kártyán
-Április 12-ig fogadják el a jelentkezéseket (a postai pecsét dátuma számít, nem a beérkezés)
-a képnek és a szövegnek a szokásos ToS és EUALa -nak kell megfelelni

És most jön az amit sokan nem értettek:
Ezt NEM e-mail formájában, vagy fórumra belinkelve kell leadni. Hanem elmenni a Postára és feladni/elküldeni, ahogy atyáink is szokták.
A címzés:

WARGAMING Europe
2nd Anniversary Birthday Contest
BP 80125
92106, BOULOGNE BILLANCOURT CEDEX
FRANCE

Borítékban is fel lehet adni, és több játékos is elküldheti egy borítékban, ahogy én öcsém és egyik barátunkét is egyben küldtük.
Oh, és természetesen jutalmazni fogják a részvételt. A legjobbak közül néhány Type 59 vagy Type 62 Tankot kap (ennyit súgtak meg, gondolom mást is adnak a többieknek) ^_^


Másik apróbb verseny:
A kifutó ördöge: http://worldoftanks.eu/news/6578-jnx-contest/
A Wargaming összefogott a J!NX el, és lehet kapni WG-s pólókat. Nos arra gondoltak, hogy aki megakarja csillogtatni a kifutós tehetségét, az készítsen egy youtube videót, hogy ő, hogyan mutatná be a ruhákat. (Nem kell hozzá J!NX/Wg-s póló, bármilyen ruha jó.) A lényeg, 720-as HD felbontás a min. Április 9-ig kell feltölteni. Meg kell említeni/bemutatni a Wargaminget valahogy, min 3mp, max 30mp hosszú legyen. És a WoT weboldalukon az eredeti hírhez berakott videóhoz kell, mint videó válasz csatolni, különben nem érvényes. És néhányat a face oldalukon is bemutatnak a feltöltöttek közül, szóval ennek tudatában és persze youtube normáknak megfelelő legyen.
Jutalom is van, a legjobbak Type 59, Type 62 vagy KV-5 Tankot kapnak!


Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Nektek, és Csatára fel!!

Crono_X és Dragn_X

ui: hamarosan feloldják a World of Warplanes NDA-t :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése