2013. április 13., szombat

8.6 - új tankok (összefoglalás)

Ezek természetesen nem 100%-os adatok, de nagy valószínűséggel ezek lesznek.

Új német arti

A jelek szerint ez egy Geschützwagen (GW) Porsche Tiger felfüggesztésen. Az ágyú valamennyire rövidebbnek és nagyobb kaliberűnek tűnik. Azt hiszem, úgy tippelhetünk, hogy a GW Panther és a GW Tiger közé kerül (ez a logikus választás, mert a GW T és a GW E nem passzolna történelmileg), szóval a GW Tiger és a GW E felkerül a 10-es osztályba. Amennyire én tudom a jármű nem hiteles történelmileg, mert nem volt Tiger (P) -re épült arti - de utána nézünk.

SerB azt mondja, hogy ez egy "GW Elephant", 210mm-es ágyúhoz építve. De ez a jármű nincs benne a Doyle vagy Spielberg könyvekben, úgy hiszem.


Új francia arti

Miez? Nem tudom. A váz egy M47 Patton váznak lett azonosítva, a torony pedig Batchat155, de bármi lehet. Nem tudok róla semmit sem mondani a történelemből. De nem kitaláció, a franciák többfajta amerikai vázzal kísérleteztek, és elsőként (mármint elsők között az európai nemzetek közül) volt hozzáférésük több M46/47 Pattonokhoz.

The_Chieftain "Batchat 155 55" -ként azonosítja (1955-s Batchat arti verzióként)
Storm 9-nek erősítette meg.




Új szovjet arti

Ez a jármű egy SU-14 arti prototípusként lett azonosítva (T-35-ös vázra építve). Kettő fajta lett készítve - egy fedett és egy fedetlen. Azt feltételezhetjük, hogy a fedetlenség hatására  nagyobb ágyút cipelhet, szóval a jelenlegi 6-os SU-14 fölé kerülhet be.









Történelmi kép



Új amerikai arti

Erről sokat tudunk, mert The_Chieftain beszélt ról a 12 órás stream showban (kár EU szerver nem csinál ilyen akciókat), olyan 6:30-körül kezd róla beszélni.

Tier 7 - Az új jármű az M44 SPG lesz.
Hogy a Chieftaint idézzem: "Gyakorlatilag az M41 Bulldog váz amire egy 6 inches ágyút raknak.
Többet róla itt. A fő fegyverzet egy 155mm howitzer és elég fürge.
Azt mondta a Chieftain hogy mobilis és jó íve van.

Tier 9 - Új jármű az M53/55 SPG

Gyakorlatilag egy heavy SPG az M47 Patton alvázán. Az  M53 a 155mm-es verzió, az M55 pedig a 203mm-es verzió. Többet itt. Chieftain azt mondta ha tetszik a GW Panther akkor ez is tetszeni fog. mindkét irányba 30 fokot mozog.
- Meg lett erősítve hogy a T8 ból T10 lesz az Amerikai ágban.

Végül lehetséges Új Kínai prémium tank.
Ahogy láthatjátok egy 113 szerü váza van és egy 111 tornya egy lehetséges 122mm-es löveggel. Nem sok mindent tudni egyenlőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése