2013. április 23., kedd

WoWp - 4.2 előzetes

Hamarosan érkezik a 4.2-es patch a WoWp-ba ami hoz pár rég várt újítást (És még egy lépéssel közelebb kerül a megjelenéshez)

Válaszidő csökkentés

Minden irányítás típus válasz idejét csökkentették 100-200ms-al. Így jobb lesz az irányíthatóság, célzáspontosság és lehetségesebb lesz pontosabban beállítani az irányítást.

Legénység képességek/készségek

Végre kap a legénység képességeket.
Egy kicsit másabb lesz mint a WoT-ban (Első hallásra). Ha egy ember elérte a 100%-ot a fő "specialitás"-ban akkor 3 darab  "lvl 1" képesség/készség lesz elérhető. Ha valamelyik ki  lett fejlesztve akkor jön újabb "lvl 2"-es 3 darab skill és ha ez is akkor jön még 3 darab "lvl 3"-as.

Felszerelés és fogyócikkek 

Ez kb. úgy lesz mint a WoT-ban.
Lesznek modulok pl.:
- Célzórendszer (optioka, giroszkóp, rádio)
- Repülőgép lakk(Aircraft lacquer?)
- Megerősített váz (fa, fém, vászon)

Fogyócikk típusok:
- Elsősegély
- Manuális tűzoltó készülék.
- 100 és 120 oktánszámú üzemanyag

Jutalom az aktivitásért a csatában

A lényeg,hogy a 4.0-tól kezdődően harci tevékenységért is "pontot ad" a játék, ami azt jelenti, hogy ha valaki benn van a csatában akkor folyamatosan extra pontokat kap. Ha valaki az elején öngyilkos lesz, vagy a pálya szélén bujkál akkor végül kevesebb jutalmat kap, mint az aki benne van a csatában. A harci aktivitás egész csata alatt számolódik, és végül szétoszlik az aktív játékosok között.
Ami változik:  Mostantól szakasz pontok is lesznek, nem csak egyéni teljesítmény pontok, ráadásul ez a két érték összeszorzódik, és ebből a kettőből jön ki a játékos teljes aktivitás pontja.



Lőszer(X: Ez az ami aggaszt egy kicsit engem)

A lőszer úgy fog működni mint a fogyócikkek. Több fajta lőszer típus közül lehet választani a  különböző kaliberekhez DE töltény öveket kell venni úgy mint a fogyócikkeket és ha egy lövés is le van adva belőle akkor újra kell venni a csata végén. Konkrétabban, az XP amit szerzel a csata alatt, annak egy része egy közös XP-be folyik amit harci aktivitás alapján oszt szét a csata végén a rendszer.

Forrás: http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/10415-developer-bulletin-patch-042/page__p__106667#entry106667

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése