2013. október 14., hétfő

13.10.2013

13.10.2013:

- SerB a War Thunder tank tech tree-ről miután rákérdeztek hogy "epic fail"-e: "Hát, nem fogok kommentálni az "epic fail"-re, inkább egy másik fajta megoldás a fejlesztési ágakra.

- SerB a T-35-ről (Több tornyos Orosz tank): "Nem tudom mire jó azon kívül hogy a garázsodban van. Olyan mint a valós életben - csak mutogatásra van." Mikor megkérdezték mi a különbség a TOGII-höz képest azt válaszolta "az ágyú".
- K: "Miért nem tették be a T-34/100-at a játékba?" V: "Mert más tankok berakása mellett döntöttünk."
- K: "Beraktatok egy TD-t, ami képes egy autoloader sorozattal kilőni majdnem bármilyen ellenséges tankot, ennek mi értelme?" V: "Ennek az az értelme, hogy berakjunk egy TD-t ami képes egy autoloader sorozattal kilőni majdnem bármilyen tankot."


Külön SerB interjú egy konferenciáról:

- a 0.9.0-ban további grafikai fejlesztések és lehetséges, hogy japán ág lesz,. 0.9.0 Új Év körül fog jönni.
- a tankokon lévő poligonszám kb. megháromszorozódik (10.e-ről 30.e-re), némely jármű 50.e -et kap, ez a grafikus fejlesztés 2014-ben jön
- Lesznek lőszerrekesz robbanás által letépett tornyok.
- A 2014es év sokat fog szólnia  WoT grafikai fejlesztéséről.
- Valószínűleg nem lesz külön HD kliens.
- Jönnek a történelmi csaták, utána jönnek a garázs csaták, ezek 2014ben jönnek be.
- Átdolgozzák a felderítő rendszert,  azoka  tankok amiből csak egy kis rész látszik  a fedezék mögül, nehezebben lesznek felismerhetők.
- Nem nyúltak az MM-hez.
- A Roamingot nem használhatják majd a teamkillerek és a chatbannal rendelkezők. SerB nyerési arány korlátot is szeretne de attól fél az nem lesz.
- Lesznek új CW opciók.
- SerB megerősíti az opcionális tanktesteket.
- WoT fizika átdolgozás Havokkal, lerombolható épületekkel.
- A WoWp meg fog jelenni Nov.13-án.
- Úgy tűnik még is ketté veszik a KV-1S-t: Történelmileg pontos KV-85 T5ös szintű lesz a jelenlegi mozgékonysággal és sebességgel, a T6 pedig a KV-85/122 lesz aminek nerfelve lesz a mozgékonysága de megmarad a 122mm ágyú. (Ez is lehet csak spekuláció)

4 megjegyzés:

  1. "a T6 pedig a KV-85/122 lesz aminek nerfelve lesz a mozgékonysága de megmarad a 122mm ágyú."
    mintha most a mozgékonysága miatt lenne OP tier6-ban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg kitűnik a statisztikákból nekik.
      Bár SerB foggal-körömmel ragaszkodik hozzá....

      Törlés
  2. A sebessége is közrejátszik. Alig lassabb mint egy közepes tank.

    VálaszTörlés
  3. hát a kv 1 s, az orosz páncélosokról szóló és a tank enciklopediam ami közel 400 tankot tartalmaz is, megemlíti a rendkívüli mozgékonyságot, és a 122 es löveget, de azt is hogy lassú volt a toronyforgása a nagy súly miatt, pl domboldalon képtelen volt mozgatni a forgatómechanizmus károsodása nélkül akárcsak a KV 2 a152 esét.... Szóval én egy toronyforgás nerfet tudnék elképzelni ami nagyban csökkentené a medekkel szembeni túlélését vagy kivenném az ap lőszert mivel a 2.vhban a kilőtt lőszerek 85 % a !!!! HE típus volt.

    VálaszTörlés