2013. október 31., csütörtök

30.10.2013

- A leszakadó repeszpáncéllal kapcsolatban: nem csak a Havokot érinti hanem a játék mechanizmust is.
- Nem minden tank kap opcionális repesz páncélt (Tanktest fejlesztésként vagy modulként, még nem tudni), csak azok amiknek a való életben is volt, de ez nem azt jelenti hogy csak azok amik a gyárban kaptak páncélt (úgy tűnik a terepen készített fejlesztések/javítások is bekerülhetnek), a papír tankok akkor kapnak majd ha szükséges. 
- T-35 úgy tűnik nem fog megjelenni a többtornyos rendszer előtt ("értelmetlen lenne")
- a jelek szerint nem lesz több jármű információ (pl. az ellenséges jármű pontos típusa) berakva a kistérképre, SerB szerint ha rátennék, akkor olvashatatlanná válna a kistérkép (SerB azt mondja, hogy opcionálisan bekapcsolhatóként sem fog bekerülni, mert a fejlesztők inkább mindennapi játékosok számára hasznos dolgokat tesznek be)
- amikor egyszerre több szövetséges tank meglő egy ellenfelet, akkor a sebzés "összeadódik" és csak egy mennyiségű sebzés vonódik le (SS: mármint pl.: egy tank 150 a másik 140 sebzést okoz egyszerre, akkor mindkettő játékos 290 sebzést lát), szét lehetne választani, de nem lesz annak érdekében, hogy ne spammolják túlságosan össze a játékosokat haszontalan információkkal
- a kamera nézőpont (ahonnét az számolódik, hogy menyire messze látsz) a tank geometriai középpontjában van
- a fent említett középpont csak akkor változtatja a helyét, amikor a tank mozog (SS: más szóval hiába forgatod a tornyot, attól még ugyan ott lesz)
- egy külön láthatósági ellenőrzés (hogy látható vagy-e vagy sem) fut le amikor a tank elindul vagy megálló
- Vizes lőszerrekesz beszerelése nem növeli a lerohanási sebzést a jelek szerint (SS: nem olyan hülye kérdés, mint amilyennek hangzik. A vizes lőszerrekesznek van egy bizonyos súlya ami a jármű tömegéhez hozzáadódik, így növekszik a súlyra alapozott lerohanási sebzés kb. 1%-al, de ez a megnövekedett súly a járművet lassabbá is teszi, szóval ugyan ott vagyunk)
- a látható álca csak azokon a pálykon működik, amelyikre az az álcatípus (nyári álca a nyári pályán, stb.) - de: NEM igaz (az a pletyka) az, hogy ha csak egyet veszel (pl. nyárit) akkor az egyáltalán nem fog működni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése