2013. október 25., péntek

24.10.2013

- Azért nem lehet pár Oszcilláló tornyú tankra stabilizátort rakni, mert az nem tud egy egész tornyot stabilizálni. De pár járműre lehet mert ezt a problémát megoldották a  valós életben.
- Lehetséges hogy a 0.8.9 után a "nagy" 0.9.0 helyett még egy 0.8.10 fog érkezni
- Úgy tűnik a Kürrasier (SK-105) nem lesz bent a játékban mert túl új.
- Nem lesz átdolgozva a rádió működése.
- Nem lesznek "zárt terek" a pályákon (pl alagutak)
- Mért olyan nehéz a Löwe tornya a T34 méretéhez képest (Löwe: 17 t, T34 16,5t)- "Találj nekünk más történelmi adatot és kijavítjuk."
- Nem lesz más színű felirat, csak a  fehér.
- SerB az álcákról: "Ha minden rendben akkor a TD -nek jobb álcája van mint az átlag, a Nehéz tankoknak rosszabb álcája van mint az átlag és a Könnyű tankoknak jobb álcája van mozgás közben."
- K: "Miért utasítottad el az aktív tereptárgyakat a pályákra, pl. összedőlő hidak?" V: "Hogy megkíméljelek a meglepetéstől, mikor a híd összeomlik a talpad alatt."
- a sima utazás, a mozgás közbeni célzókör szóródását csökkenti, nem a lövés utáni szóródást
- ahogy írtuk korábban, a KV-1S szét fog válni (SS: mobil) 5ös szintű KV-1S-re és 6os tankra, ami a KV-85, KV-100 és KV-122 -ből fog állni (SS: hatalmas mozgás nerfre számíthatunk)
- K: "Ha - ahogy mondtad - a csata chat arra szolgál, hogy koordináljuk a csapatot, miért van lehetőség az ellenfél csapathoz szólni?" V: "Természetesen azért, hogy lenoobozhasd őket."
- nincs tervben egyelőre, hogy kettővel több Patton-alapú-tankot (M50/53 és T54E1) adjanak hozzá a Patton Valley achievementhez
- TD alacsonyabb gravitációs közepe figyelembe van véve a tulajdonságainál
- Storm azt mondja, hogy a fejlesztők végeztek egy felmérést amiben megnézték, hogy néhány járművel az ügyes játékosok játszanak-e többen. Arra jutottak, hogy igazából minden járművet ugyan olyan arányban használnak a jó játékosok, és ugyan úgy folyásolják be a nyerési mutatót minden esetben - tehát a játékosok képessége, mint egyensúlyozási paraméter figyelmen kívül hagyható.
- T57 és Foch különleges esetek, és több oka van annak, hogy még nem lettek nerfelve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése