2013. október 3., csütörtök

2.10.013

- a jelek  szerint a következő CW frissítés arany tranzakciós logot hoz a klánoknak
- Tanitha állítása szerint (SEA szerver), lesz a jövőben SEA szerverre való mozgási lehetőség
- a kínai Type 34 az 57mm-es ágyúval, nem az orosz T-37/57 Kínába exportja, a kínaiak maguk tették fel rá
- 1000x1000m-nél nagyobb pályákat azért nem készítenek, mert "a) kliens optimalizációra van hozzájuk szükség, hogy a játékosok többsége játszani tudjon rajta, b) valamelyest másfajta játékstílust igényel"
- a Normál (régi) grafika nem lesz kivéve a 0.9.0-ban (SS: valaki attól félt, hofgy kiveszik, Storm azt mondta ő nem tud ilyenről)
- Storm megerősítette, hogy az "arti HE lövedék, nem öl meg többet, mint fél vagy 3/5-öt a legénységből" szabály csak akkor érvényes, ha a lövedék nem üt áte
- Jagdmaus egyelőre nincs tervben

- SerB állítása szerint, a legjobb együttműködés a WG és egy archívum/múzeum között a Franciaország-beli Saumur-al volt, Bovington sem rossz, de azt mondja SerB, hogy mivel a WG EU iroda Párizsban van, így földrajzi okokból könnyebb volt
- SerB azt is elmondja, hogy amikor repülőkről kerestek információkat, az archívumok és múzeumok sokkal nyitottabbak voltak az előzőleges WoT kommunikáció miatt, és azt is leírja, hogy az információ gyűjtésénél nem a pénz a nagyobb probléma, hanem az, hogy az információk egy része titkosított
- SerB azt mondja, hogy az Abbey pályán a falakon lévő ablakok nem hibásak, egy ember reklamált, hogy átlőtt az ablakon, de falnak csapódó lövésként lett elkönyvelve, SerB azt válaszolta, hogy valószínűleg elhibázta a célt
- nincs betervezve folytatás az "Operation Bagradion" Wargaming játéknak, és nem lesz MMO-vá alakítva, egyszerűen jegelték
- SerB nem tartja a 800x800-as pályákat túl kicsinek 10es csatákhoz
- azoknak a pályáknak amiken nem szeretnél játszani a kikapcsolásának lehetősége egyelőre nem lesz berakva
- a jelenlegi álcarendszer jól működik SerB szerint: "határokon belül van"
- ha az ágyúcső végét/hegyét találod el, akkor az ágyú nem fog sérülni
- a Halálos szem képességnek a jelek szerint semmi köze az ágyú pontossághoz: "Nincs összefüggés az között, hogy a lövedék hova érkezik a célzókörön belül és, a képesség miatti krit. lehetőség között."
- HE lövedék mechanizmus átdolgozás nincs tervben
- a Jagdpanzer IV mérete a játékban helyes, és történelmileg hiteles
- az arti "hardcap" (csatán belüli max. szám) még mindig érvényben van
- nem voltak tesztek meghatározott számú egy osztályból származó tankokkal (SS: pl. 4közepes, 4 nehéz, stb.), mert "nem tartjuk szükségesnek"
- a járművekben leginkább használt lőszer figyelembe van véve amikor buff/nerfen gondolkoznak, SerB megerősíti, hogy figyelembe van véve buff/nerfnél az a tény, hogy néhány tank csak arany lőszerrel versenyképes
- gondolkoztak a Foch 155 és T1 Heavy arany lőszerének nerfjén, de elvetették "különböző okokból"
- nincs tervben globális buff a pontosságra alapozó járműveknek (SS: egy játékos panaszkodott, hogy a pontosság buff előtt csak a pontos járművek voltak használhatók nagy távolságban, de most még a korábban pontatlan járművek is képesek harcolni a mesterlövészekkel nagy távolságokban)
- Storm szerint a pontosság bufftól nem lett pár tank nagyon OP.
- Az eleve pontos ágyúk nem kapnak plusz buffot (hogy jobban eltérjenek a  pontatlanabbaktól)
- Nem lesz kiszedve a piros vonal "fal" a pálya széléről, Stormnak nem tetszik ez a  megoldás de nincs más megoldásuk. Az El-Halluf típusú határ (természetes határ, hegyek stb.) nem lehetséges mindenhol, mert nem tűnne természetesnek. Egy játékos futóhomokot vagy 0 haladási képességű területet javasolt de ez nem lenne természetes.
- Az arty szám korlát eltüntetése nem oldaná meg a csatára várakozás idejét.
- A statisztikák szétválasztása (normál/CW) normál prioritású, vagyis : "Majd ha kész lesz."
- Lesz majd a statisztikák közt felfedezés sebzés
- SerB azt mondta az alacsony szintű könnyű tank ágak nem érdekesek a játékosok számára, "megnéztük".
- SerB azt mondja az opcionális tank testek a felfüggesztésekhez lesznek kötve (kifejleszted a felfüggesztés=kifejleszted a tank testet), az elit tankok elitek maradnak még ha be is kerülnek az új modulok.
- A T-34-2-nek több muníciója van a tankban mint a Type 59nek annak ellenére hogy kisebb mivel nagyobb belső tere maradt szabadon.
- SerB és Veider állítása szerint az újabb Francia nehéz ág kész van de nem kerül egyenlőre be mert "más ágak kapnak tankokat".
- történelmi Lorraine 40t 100mm vagy 120mm-es ágyúkkal? "Mi nem tudunk olyanról"
- nem lesz "hardcore" mód: nemrég a fejlesztők újból letesztelték, és játszhatatlan volt
- teljesen lapos pálya nincs a tervek között
- a sárga (sérült) lánctalpak NEM csökkentik a tank sebességet - SerB: "Fél órát használtunk kiváltképpen ennek a tesztelésére a teszterekkel, hogy utána járjanak, kipróbáltuk különböző tankokkal - nem volt sebességcsökkenés." Storm tovább is megy:
"Valaki udvariatlanul kérte, hogy nézzük meg megint az állítólagos sebességcsökkenést a "sárga" lánctalpakkal az Indien Panzer-en (legjobb felfüggesztés). Megnéztük. A sebesség nem csökkent. Ki akarok nyírni valakit..."
(ezen a ponton SerB.ben is felment a pumpa a jelek szerint, és "permabant" kért az otromba embernek)
- a jelek szerint, a Küldetések ablak hibás úgy, hogy a "hátra lévő csaták a küldetés teljesítéséhez" nem működik, ugyan ez igaz az XP és sebzés számlálóra, javítva lesz (csak RU szerver?)
- a jelek szerint, a célkereszt talajhoz való tapadása nem lesz javítva, mert igazából a motornak egy tulajdonsága (SS: legalábbis én így értem)
- Maus a statisztikák alapján rendben teljesít
- nem minden tank megnövekedett ezüst-szerzési együtthatóval prémium tank
- roaming akkor jön, "amikor elkészül", lehetséges ("elgondolkozunk rajta") hogy a roaminghoz kapcsolódóan lehetőség lesz ténylegesen átköltözni mondjuk pl. az EU szerverre
- habár túl korai bármit is mondani a roaming rendszerről, lehetséges, hogy "a noobok tömegei" ki lesznek zárva belőle, nyerésiszázalék határ és az által, hogy csak olyan játékosoknak engedéjezzük, akik nem lettek megbüntetve spammingolásért és káromkodásért a chatban (a jelek szerint csak friss büntetések lesznek figyelembe véve)
- amikor a prémium tank arany ár csökkentve lesz, nem lesz kompenzáció azoknak, akik a régi áron vették meg
- K: "A Chieftain be lesz rakva 10es közepes tanknak az FV4202 helyett?" V: "Nem, mert a játékon belüli szabályok szerint a Chieftain nehéz tank."
- lehetséges, hogy mikor bekerül a tank felborulás, akkor az lerohanás mechanizmus is át lesz dolgozva
- WG azért választotta a E-100 vázat a 10es német TD WT E-100-nak és nem a Waffenträger-t mert "a könnyű test nem tud eléggé nehéz ágyút cipelni" (SS: ostobaság, volt 128mm/150mm WT-k tervezve)
- WT E-100 ágyúnak azonos lesz az átütése az E-100-al? "A tesztekből kiderül" (SS: nos, "néhányan azt mondják", hogy jelenleg a szupertesztben azonosak az ágyúk)
- ha fel akarsz jelenteni valakit a felhasználónév sértegetésért, akkor használd a játékon belüli "sértés és provokáció" feljelentést

3 megjegyzés:

  1. "- azoknak a pályáknak amiken nem szeretnél játszani a kikapcsolásának lehetősége egyelőre "
    csáóóó ennek mi a vége?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...nem lesz berakva

      *javítom*

      Törlés
    2. köszönöm! (bár a hírnek annyira nem örülök :) )

      Törlés