2013. október 10., csütörtök

9.10.2013

- A WoWp felhők fejlesztése kötődik a WoT füstfüggönyeihez, ha optimalizálva lesz akkor a megcsinálják a WoT-ban.
- Úgy tűnik a füst (égő roncsokból) úgy fog működni mint a bokrok.
- 122mm D-83 ágyú (Object 167, Object 430U IIRC) nem kerül be egyelőre mivel túl OP, de a fejlesztők észben tartják.
- Orosz tankokkal kapcsolatban: SerB azt mondja 1943-ban a KV-hez és a T-34-hez is fejlesztve volt, de egyelőre nem kerülnek be.
- Object 277 nem fog bekerülni.
- Sajnos ha eltűnik a csatajelentés (mondjuk restart miatt) akkor nincs már mód vissza hozni.
- A cserélhető tanktestek egyik legfőbb funkciója hogy minden test más sebességgel fog rendelkezni. (SerB főleg ezt akarja)
- Lehetséges hogy a T-28 kifejleszthető tankteste a T-28E (több páncéllemezzel) vagy a T-29
- Érdekes válasz: Egy játékos megkérdezte SerBet mit gondol milyen tankok lettek volna az 50es években ha nem lett volna a második világháború hogy stimulálja a fejlesztést. SerB azt válaszolja hogy csupán csak tippelés de az Oroszoknak T-34M és KV-5, a Németeknek Panzer IV és valami olyasmi minta  Tigris elektródízéllel ("Hiszek Porcheben"), Amerikaiaknak nem lett volna tankjuk, A Briteknek valami olyasmi mint a Cromwell és a Churchill  6pdr-el és a Franciáknak valami jó közepes tankjuk és valami olyasmi mint az ARL-44.
- SerB (amikor megkérdezték szeretne e égő bokrokat) azt mondta szeret mindent ami éghető ha ég, de problémák lennének a  kliens teljesítménnyel.
- WG próbálja a lehetőségeket amivel lyukakat lehetne a talajba ütni (pl arty lövéstől), de nagyon NAGYON nehéz, nem garantálnak semmit.
- SerB azt mondja hogy a 0.9.0 grafikai fejlesztés főleg a videó kártyákat fogja terhelni, a HD grafikával kapcsolatban - majd a tesztek megmutatják.
- Felugró játékon belüli üzenetek ("sugdolózás") nem lesznek csatákon belül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése