2013. október 24., csütörtök

23.10.2013

Mindenkinek, aki még nem halott volna róla és szereti  a modellekket (való éles modellezés, műanyag modellek), Revell még mindig kiad World of Tanks (és remélem hamarosan Warplanes) kódos modelleket..

- nincs különleges MM a szakaszoknak (DX: WoWp-ban viszont valami nem stimmel a szakaszokkal, mert rendszeresen kapunk olyat, hogy ellenfélnél nincs olyan alacsony szintű gép, mint amivel mi vagyunk)
- a D-83 ágyú nincs tervben a World of Tanks-ba (SS: Szovjet kísérleti projekt az IS-3-nak, ha jól emlékszem akkor olyan 380mm átütéses)
- Szovjet “konisch” típusú "squeezebore" ágyúk (pl. S-40 76-57mm-el) nincsenek tervben

- a jelek szerint, az ARL-44 páncél és lóerő helyesen van a játékban, a wikipédián (legalábbis az oroszon) hibásan szerepel
- WoWp a jelek szerint nem kap 80-100mm-es ágyúkkal rendelkező gépeket
- SerB azt mondja, hogy az autoloaderes járművek berakása a WoT-ba rendben van
- a 8.9-ben lévő újratöltés-számláló nem valamilyen modra épül, hanem ők készítették az alapoktól fogva
- több funkció, amit a modok megengednek (SS: pl. saját életerő-jelző és hasonlók) azért nem jelennek meg a játékban, mert a hasznosságuk "megkérdőjelezhető". Amikor megkérdezték, hogy ki dönti el, hogy mi a megkérdőjelezhető, SerB azt válaszolta, hogy a WoT nem egy demokrácia és a fejlesztők döntik el, hogy mi hasznos és mi nem az.
- XP szerzés mikor valaki más a felderítő: egyenlő sebzésokozásnál, mind a TD/tankok mind az arti azonos XP mennyiséget kap
- nem lesznek álcarendszer változások a 8.9-ben
- van egy kis extra XP bónusz a csata túléléséért, de SerB azt mondja, hogy nem sok
- van egy nagyjábóli elképzelés az Európai fejlesztési ágra, de nagyon kezdetleges, SerB azt mondja, hogy kicsit hasonlít arra, ahogy a Kínai tankok bekerültek (SS: mármint: van néhány helyi verziója a létező tankoknak, mint pl. Kínában a Kínai Chi-Ha)
- SerB állítása szerint, azért az F1 torony és nem a  prototípus torony lett kiválasztva az ARL-44-nek, mert nagyon kicsi különbségek voltak ez és a normál torony között
- a lőszer árára a jelek szerint nincs hatással a lőszer ereje (SS: ezért nem lettek olcsóbbak a kínai 122mm HEAT lőszerek, hiába lett az átütésük nerfelve)
- már van terv arra, hogy hogyan fogják kezelni az Európai fejlesztési ág legénységeket, amikor eljön az ideje, akkor fogják közzétenni
- a jelek szerint, nem lesz különleges örök jutalom a normál csatákban vesztes oldalon legtöbb sebzést okozó játékosnak (egyfajta "vitéz ellenállás" fejlesztésként)
- még legalább egy javítás kijön 2013-ban a 8.9-en kívül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése