2013. október 16., szerda

16.10.2013

- túl sokszor sebzik le az A-44 motorját? "Ne játssz A-44-el"
- a jelek szerint, AMX 50/100 tornya nem lett gyengítve (SS: egy játékos túl sok kritikusról panaszkodik)
- a játékos aktuálisan hangárban lévő tankjainak statisztikái nem lesznek közzé téve
- az új játékos statisztikákban, a döntetlen vereségként van elszámolva, mert "a döntetlen az vereség - a játék célja nem lett elérve" és "nos, nem támogatjuk a campelést"

- SerB azt mondja, hogy előfordul az az eset, mikor a kilőtt legénységi tag nem kapcsolja ki a Elit alakulatot-ot, az egy hiba (SS: mármint, az Elit alakulat úgy lett kitalálva, hogy kikapcsoljon, ha egyik legénységi tag kihal), SerB megbeszéli ezt a dolgot Storm-al, azt mondja, hogy az Elit alakulat valószínűleg ez miatt a hiba miatt egy "mindenképpen kell" képesség. Továbbá, SerB így kommentál a Elit alakulat-ra: "Logikus. Egy legénység, akik közel állnak egymáshoz, és automatizmus szintjére képezték magukat, elvesztenek egy tagot - az egész betanult rendszer felborul. Így volt elképzelve. De, ahogy láthatjátok, valaki engedett a sírásnak és az eredménye az lett, hogy az Elit alakulat kiegyensúlyozatlanná vált. Ennyit a "hallgassatok többet a játékosokra"-ról, hát igen..."
- legfelső szintű arti túl gyenge? "Ne legyen legnagyobb szintű arti a garázsodban"
- a jelek szerint, a tankoknak nem kéne kigyulladniuk az arti lövedékek robbanási sebzésétől  
- a célzó-szóródás a lövés után (mennyivel nagyobb a célzókör a lövés után) nem az ágyútól vagy a kalibertől, hanem a tanktól, elméletileg lehetséges, hogy egy 90mm-es ágyúnak nagyobb köre legyen lövés után, mint egy 122mm-nek
- egy játékos SerB állításáról kérdezett, miszerint tanúlhatnánk a kínaiak Kuomintang-hoz való hozzáállásából, hogy ezzel az európaiak Sztálinhoz való viszonyulására célzott-e. Ehelyett, egy "globális moderátor" munkatárs azt válaszolta, hogy Sztálin és a Vörös Hadsereg nem álltak bíróság előtt háborús bűnök miatt, nem úgy mint a Nácik.
- SerB: "Wittman medál Német hatóságok általi hivatalos kérés után lett kivéve. Ha a Rudel medál kivételét kérik a WoWp-ból, akkor az is ki lesz véve."
- úgy tűnik nem lesz arany jutalom a küldetésekért: "a tartalmunk arany elköltése nélkül is elérhető"
- (Elit alakulattal ellentétben) Álcázás, Tűzoltás és a Javítás képességek kikapcsolódnak amikor egyik legénységi tag kihal., ezek a legénység átlagából számolódnak, szóval mikor egyik kihal akkor a kihalt tag szintje 0 lesz, ez a rendszer nem lesz berakva az Elit alakulatnak, mert kiegyensúlyozatlan lenne
- SerB a sztálinikus szimbólumokkal Európában kapcsolatban: "Közelről figyeljük a sztálinikus szimbólumok miatti Európai reakciókat" (SS: szarkazmus)
- SerB azt mondja, hogy ha a 6. érzék működik amikor a parancsnok kihalt, akkor az is egy hiba (a jelek szerint, bármely képesség ami működik a lgénységi tagjának kihalása után, az hiba)
- K: "Kétlem, hogy a prémium 3as szintű tankok gyengébbek lennének a normál 3as szintű tankoknál." V: "Kételkedj csak, nem zavar minket"
- T-44-nek választható T-44B teste és T-44-100-as tornya lesz a jövőben, vagy lehetséges plusz repeszpáncéllal ellátott test? "Meglátjuk"
- a statisztikák szerint az LB-1 jól teljesít a változtatások után
- SerB-t nem érdeklik a 10es szinten lévő trollszakaszok
- közös WoWp és Wot küldetések (mindkét játékra vonatkozó feladatokkal) technikailag lehetségesek, de bonyolult és szükségtelen
- lehetséges lesz egy hivatalos Top 1000 játékos oldal osztályozás/eredmény-szinten
- lehetséges, hogy lesz egy másik render verzió az "egyszerű grafikából" (régi render") a jövőben (SS: a jelek szerint az új megjelenítésre alapozva), de SerB azt mondja, hogy nem akarják kikapcsolni az egyszerüsített grafika lehetőségét a gyenge gépek számára
- a jelek szerint, automatikus játékos státusz változás (pl. egy játékos megjelölése AFK-nak 10 perc inaktivitás után) nem lesz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése