2014. szeptember 12., péntek

11.9.2014

- néhány fejlesztő Markiplier-t és Pewdiepie-t nézi a Youtub-on a szabadidejében (SS: passz, hogy kik ők)
- néhány fejlesztő aki a személyes accjával játszik, 52-54%os átlagos nyerési mutatóval rendelkezik
- egy nemrégi belső kérdőív alapján a közepes tankokkal a legélvezetesebb harcolni, és a legkevésbé az artik az élvezetesek
- a Minsk-i fejlesztők néha néznek USA/EU streamereket, de sosem beszélnek, nem szeretik azokat a játékosokat akik letakarják a térképüket miközben játszanak streamelés közben (mert arra következtetnek, hogy illegális modot rejtegethet)
- néhányan közülük szeretik nézni MightyJingles-t, de nem tetszik nekik a becenév amit a JPE-100-ra aggatott Jingles (SS: nem vagyok benne biztos, hogy mi az) De tisztelik őt.

- A fejlesztők nem akarnak változtatni a kezelő felületen vagy a modok támogatásán amíg ki nem jön a Havok. Az ok: "sok minden megváltozik, először egy tiszta kezelőfelületet akarunk mielőtt a mod támogatáson dolgoznánk. Az illegális modok listája meg fog nőni a Havok után."
- Az egyik fejlesztő nézi az amerikai adat visszajelzéseket azért hogy találjon egy "nagyon jó játékost". Ha talál akkor majd követi a csatáit és lehet feltesz neki pár kérdést személyesen. Olyanokat mond "nagyon jó játékosnak" aki nem szakasszal növeli a statisztikáit (szakasz nélküli csaták) és nagy az átlagos XP-je csatánként, vagy "fürge" és "figyelmes". Vagy elárulja vagy nem hogy ki az és a síró játékosokat meg sem kérdezi. Ezt majd az Orosz és Eu szerveren is megteszi.
- Úgy tűnik valamikor panaszkodott az EU csapat amiatt hogy a játékosok az Orosz forumon kérdeznek oroszul és nem a "hivatalos csatornán", és így a hivatalos hír csatorna figyelmen kívül marad, és sokan az FTR-t kezdik olvasni.

És itt egy film trailer:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése