2014. szeptember 7., vasárnap

6.9.2014

- a játékban lévő M56 Scorpion ágyúpajzsa 5mm vastag
- az D-10-85 ágyú átütése az LTTB tankon a játékban valóban korhű
- M6A2E1-nek korlátozott MM-je van a 9.3-ban (a legfelső csataszintet kivették)
- a T67 (korábbi T49) toronycsere szándékos és korhű (most a T49 torony T49es ágyúkkal van a T42es torony pedig T42es ágyúkkal)
- a 9.3-ban lévő orosz nehéz ág véglegesnek tűnik (SS: passz, hogy egyáltalán miért kérdezték)
- M56 Scorpion fejlesztés alatt áll, nem lesz a 9.3-ban
- IS-3 HD modelljén még mindig dolgoznak

- a fejlesztők utána néznek az állítólagos FPS esésnek a 9.3ban (DX: oohh igen, már annyira rutinszerű ez minden újabb verziónál, hogy az ember észre sem veszi, nemde? xD )
- Storm megerősíti, hogy minden jármű át lesz dolgozva az új motor/váltó szétvált rendszerre

Ez a rész privát forrásból származik:
- WoT Generals-nak már van honlapja, és közel van hozzá, hogy több más nyelven is napvilágot lásson. Böngészőben futtatható játék kell, amihez cookies és bekapcsolt java kell, nem lesz külön addon. A lényeg, hogy játszható legyen több eszközön és a legtöbb böngészővel kompatibilis (Opera, Chrome, IE, Firefox). Játék bármikor újra felvehető lesz a mobil eszközökön. A csaták kb. 10-15 percesek lesznek, és lesznek oktató részek..
- WoT Blitz eléggé népszerű volt, az Androidos verzió ugyanazokhoz a szerverekhez fog kapcsolódni, és azonos lesz a gazdaság. SerB jelenleg főleg a Blitz-re koncentrál.
- politikai beszélgetések nagyon szigorúan bannolva vannak az Orosz fórumokon és a kliensben ("Orosz-párti" játékosok vagy Ukrán agitátorok" lapátra kerülnek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése