2014. szeptember 20., szombat

19.9.2014

- a felszerelés a járműhöz van társítva, nem a modulhoz. FV207 Brit arti például közepes kaliberű töltésgyorsítót használ, míg a feltette lévő nagy kaliberűt, hiába használják ugyan azt az ágyút. Ez a 7.2-es howitzer jelenléte miatt van a későbbi járművön.
- Svéd tankok a játékban? "Ha bekerülnek, akkor valószínűleg az Európai ág részeként"
- a WoT pénzszerzésével kapcsolatban: "A játék úgy van beállítva, hogy a 6 és 5ös szintű járműveidet használd pénzszerzésre, hogy finanszírozd a magasabb osztályt. Ha a 10es szinten úgy lehetne játszani, hogy nem kellene a pénz miatt aggódni, akkor miért használná bárki is a prémium acc. lehetőségét, venne prémium tankot, vagy játszana más szinten mint 10, ahol nem kell az miatt aggódnia, hogy magasabb szintű ellenfelek ellen játszik?"
- T95E2 Medium Tank a WoT-bat? "Nem nyilatkozhatunk jövőbeni tartalomról, mert állandóan változhat. Ennek a tanknak a jövője még nem lett eldöntve, ha majd biztosak leszünk benne, hogy mit teszünk vele, akkor majd megtesszük a nyilatkozatot akkor, ha meg is tudjuk válaszolni a hozzá kapcsolódó kérdéseket."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése