2014. szeptember 5., péntek

Egyéb - Star Conflict 1.0

Hogy kicsit eltérjek a szokásos témától és megtörjem az egyhangúságot, felhívnám azok figyelmét a Star Conflict nevű játékra, akik még nem ismerik. Röviden írok pár sort róla.

A játék tegnap jött ki az 1.0-ás verzióval és ezzel kilépett az open-beta fázisból (olyan open-beta volt mint amiben a War Thunder is van jelenleg).
A játék olyan, vagy legalábbis hasonló F2P rendszerrel rendelkezik mint a WT vagy a WoT. Tehát lehet fizetni prémium accountért hogy több Xp/creditet kapjunk, illetve vannak prémium hajók is, de ha nem akarunk fizetni akkor sem leszünk nagy hátrányban.
A grafika kitűnő ingyenes játékhoz képest és jól is van optimalizálva (nálam legalábbis egy 9600GT videokártyával High beállítások mellet jól fut)

Három frakció hajói közül választhatunk (Empire, Federation, Jerico). Ezeknek a frakcióknak vannak külön misszióik amik most 1.0-val open world missziók is lettek. A hajók Rank1-től Rank 15-ig mennek és emellett van Tier szintjük is.
A fejlesztés úgy megy, hogy a használt hajó kap "synergy"-t. Ezzel fejlesztjük nagyobb szintre a hajónkat és ha elég magas szinten van, akkor az utána következő hajó a techtreeben megnyílik.

Még hosszan beszélhetnék a dologról (fegyver fejlesztés stb.), de most így tömören ennyit szántam kis bemutatásnak. Akik szeretik az ilyen "spaceshooter" játékokat azok mindenképpen próbálják ki.

Letölthető ingyenesen a steamről (ebben az esetben Steam accountal is belehet lépni), vagy az oldalukról http://star-conflict.com/ .

Trailer:

2 megjegyzés:

  1. Nekem le van töltve, de nem nagyon játszottam vele. Most viszont megjött hozzá a kedvem, főleg, hogy open world is van már :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is porosodott egy ideje de most újra elkezdtem :D

      Törlés