2014. szeptember 17., szerda

16.9.2014

SS:"Csak a tisztázásért: jelenlegi teszt szerver a 3. kör. A korábbi változások listája amit 3. körként írtam, a 2. körhöz tartozott. Kezd összezavaróvá válni.
Valamint, a kiszivárgott "Crab Village" pálya a jelek szerint belső WG járműtesztelésre szolgál."
- K: "A Chaffee kompenzációs eset lesz az egyedüli ilyen eset?" V: "Minden esetben külön meg fogjuk nézni, ha lesz még ilyen eset a jövőben."
- a Chaffee kompenzáció (43340XP) a jelenlegi Chaffee-n lévő XP-hez fog adódni. Ez a végleges döntés, nem fog megváltozni.
- a Chaffe megoldást azért fogadták el, mert "ez gyors és egyszerű megoldás"
- Storm megerősítette: FV215b (120) átvált Chieftain Mk.3-re és FV4202 pedig Centurion Action X-re
- FV215b (120) nem marad a játékban
- Storm azt mondja, hogy a Chieftain jobb lesz az FV215b-nál
- Storm nem tudja megmondani, hogy az Action X torony strapabíró lesz-e (jó lesz-e "tankolásra"), modelleket kell először készíteni, és ezeket tesztelni, de a torony átlagban kemény lesz
- patch 9.3 hamarosan jön
- nincs tervben, hogy a játékosok "event tankokat" vehessenek pénzért
- Dtorm szerint, az FV4202 prémium igazi sorsa (ingyen vagy sem) "közelebb a télhez" lesz bejelentve - a jelenlegi infót (SS: Evilly általi küldetéses) jobb figyelmen kívül hagyni

- a jelek szerint, ha jól értettem, lehetséges, hogy a várakozási idő a tankkal túllép egy határt, akkor lehetséges az MM-nek, hogy felülírja "hasonló eltöltött idő a csataosztályban"-t és, pl. ha te lettél volna a soros, hogy legnagyobb tank legyél, de kevés tank volt a szinted alatt, akkor alúlra oszt be, hogy elkerülje a hosszú várakozási időt
- van néhány teljesítménybeli javítás a 9.3-ban, ami a "fagyásokat" célozza (ami egy ellenséges tank első felfedésekor történik) és a fejlesztők még mindig dolgoznak a teljesítmény javításán (DX: magyarul a szokásos.... kíváncsi vagyok mikor éri el a Titanfall helyigényét a merevlemezen.)
- nincs tervben a legénység nemzetiségének megváltoztatásának engedélyezése
- Orosz játékosok panaszkodnak, hogy az IS-7 cső alacsony felbontású (nem kör, hanem kb. 12 oldalú sokszög láthatóan) Ez azonban a végleges, élő szerverre majd bekerülő verzió.
- XP a "tankolásért" vissza fog térni, de később
- az új könnyű tankok karakterisztikái véglegesek
- a hiba, mikor felfedik a tankot és az "megprördül" javítva van a 9.3ban
- van egy kis hiba az alap ISU-152 ágyúcsőben (lyukas). Storm: "Apróság"
- egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a T-62A toronnyal, amikor a tankot HD-vá dolgozzák át
- KV-85 tornyok kinézete (SS: a jelek szerint ugyan úgy néz ki mindkettő) helyes
- a jelek szerint, néhány modell hiba amiről tudnak nem lesznek javítva a 9.3-ban, a fejlesztők ne  készültek el időben
- a "hegesztés" a Maus tornyon amit néhány játékos hibaként jelentett, igazából korhű, az igazi tankon azért nem látszott, mert több réteg festékkel takarták el
- IS-7 páncél, "korhű, ahol lehetséges és van elég információnk". A torony lejtése általánosságban helyes (lehet eltérés pár fokkal), az egyetlen pontos választ a tank 3D-s lézerszkennelése adná. A fejlesztők ezt még nem tették meg, de képesek lennének rá, és a jövőben lehet sort kerítenek rá.
- Maus nem lesz buffolva. Az összes 10-es közül, első helyen áll a páncél által felfogott sebzésben és a második a nyerési és átlagos XP/csata mutatóban.
- IS-7 tetejére rögzített gépágyúja nem tér vissza, a visszajelések alapján rendben van a HD modell

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése