2014. szeptember 8., hétfő

7.9.2014

Egy pár "olasz" válasz (kérlek vegyétek figyelembe, hogy ez NEM azt jelenti, hogy hamarosan jönnének)
- egyelőre, úgy tűnik nincs más jelölt az olasz 10esre az autoloaderes Leopard-on kívül
- olasz nehéz jelöltek: P.75, P.40, P.43 és P.43bis, de a P.40 és P.43 (és altípusaik) inkább (német mértékeket használva) közepes tankok, a P.75 olyasmi, mint a Neubaufahrzeug.
- artik és TD-el kapcsolatban, olaszoknak csak alacsonytól középszintig vannak jelöltjeik
Egy korábbi fejlesztő a szupertesztben való teszteléssel kapcsolatban (pontosabban, hogy a 9.3 szupertesztben egyik Abbey helyzet bugos lett és a a tankok átestek rajta):
"A teszterek száma a szupertesztben és a belső WG tesztelésben is túl kevés, hogy minden helyet átvizsgáljanak, főleg az olyan ostoba helyeket, ahová a játékosok 90%-a sosem megy. Ezért van a nyílvános teszt. Ami sokkal jobban kiakasztó az a tény, hogy még a nyilvános teszt eredményeire alapozva is csak ritkán vannak lépések téve, vagy az ostoba bürokrácia vagy a motor képességeinek határai miatt, és így semmit sem lehet gyorsan javítani."
 és
"Az embereknek kevés idejük van tesztelni+bárkit felvesznek szuperteszternek manapság de még erre a gyenge tesztelésre sem figyelnek (legalábbis nekem úgy tűnik). Vagy nem magyarázzák meg, hogy miért hagytak mindent úgy, ahogyan volt, ami plusz sértést okoz a szupertesztereknek és tönkreteszi a jövőbeni tesztelések minőségét, mert a "miért érdekelne minket, úgy sem hallgatnak ránk" érzést reklámozza a szuperteszterek között."
A fenti hibát a jelek szerint a szuperteszterek találták meg, de WG nem figyelt rájuk a fenti okok miatt. A korábbi fejlesztő azt is hozzá teszi, hogy szerinte a szuperteszt már nem hasznos és tömeges tesztelési eseményeknek kéne átadnia a helyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése