2014. szeptember 8., hétfő

Humble store - kedd estig ingyen: Warlock: Master of the Arcane

Felhívnám figyelmeteket, hogy a Humble alapítvány nyár végi akciót szervez a Humble boltjában.
Pl. Batman Arkham Asylum GOTY 4,99 Eur-ért, ami azért nem egy rossz ár. Ha még nem néztétek meg, honnét indult a méltán híres Arkham játéksorozat, hát itt a lehetőség!
Vagy nézzünk mást, Psychonauts 1 Euróba sem kerül.  (Tim Schafer játéka, akit a régi motorosok pl. a Grim Fandango alapján ismerhettek meg, vagy a Brütal Legend is őt dicsőíti). Nézzetek körül, és készüljetek közben a keddi akcióra.

DE! Holnap estig ki ér rá, nem? Most ingyen hozzájuthattok a Warlock: Master of the Arcane példányához a Steam kollekciótokba. Nincs más dolgotok, mint felmenni az oldalra és kérni a kulcsot.Nézzük mi is van az ágyúcsövön túl.

Íme itt van 2 trailer:


 Hát nem szép? De ami még érdekesebb, és néhányotoknál lehet motoszkált is valami, hogy utána a felismerés kalapácsaként csapjon le rátok mint Mjölnir: Kicsit Civilization-os nem?
De bizony. Pontosabban hasonlatos, csak az akció felé eltolva, kevesebb diplomáciával. Nem kell elmerülni a politikában, mint egy WoWs-os cirkáló egy csatahajó sorozattól. Viszont azért kell némi okoskodás, mert az oktató rész enyhén szólva nem repít a kezelés mennyei tudásához, csak alapoz. Ennek ellenére élvezet van a dologban, nem véletlenül kapott pozitív értékeléseket.
Ha gondoljátok próbáljátok ki nyugodtan. :)

1 megjegyzés: