2014. szeptember 22., hétfő

Humble store - kedd estig ingyen: Tropico 3

Avagy ismételten mi van a kémlelőnyíláson túl.
Építsünk, de mit? Hát egy birodalmat magunknak. Kint ugyan már őszi szelek járnak, vége van a nyárnak, de a házban bent kellemes az idő. Miért is ne fokozhatnánk egy kis trópusi kirándulással egy kellemes kis szigetecskére, ami csak arra vár, hogy elhozzuk a paradicsomot, vagy a barackot?
Városépítés, politika, gondolkodás. De úgy is hallottatok már róla, kezdődhet a móka. 15 sziget vár különböző célokkal (Vagy a sandbox mód, a saját kis szórakozásunkra). Választhattok diktátort, de az igazi móka a saját diktátorunk létrehozása, háttérrel, hatalomra jutással, előny és hátrány választással.
Szóval politikával ötvözött városépítés, plusz egy event rendszer, ami megspékeli a kalandot. Egyetlen aprócska kifogás, a játéksebesség viszonylagos lassúsága, de hála az autopause rendszernek, még teljes sebességre kapcsolásnál is játszható a játék rendesen.

(Természetesen ne feledjétek megnézni a többi remek akciót. Pl Company of Heroes 2 - 8,74Eur; Splinter Cell Blacklist - 2,99Eur)



3 megjegyzés:

  1. 2-est nagyon szerettem de ez se rossz!

    VálaszTörlés
  2. Mitől ez a nagy bőkezűség? Az elmúlt hetekben volt vagy 5-6 ingyen játék. Természetesen nem baj csak csodálkozom rajta.

    És szeretném megköszönni az oldal szerkesztőinek, hogy tájékoztatnak minket az ingyen játékokról! :)

    VálaszTörlés
  3. Nyár végi vásár volt. :)
    Szívesen máskor is :)

    VálaszTörlés